Activiteiten


De ligging van Hotel Bergse Bossen is centraal in Nederland, nabij Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, omringd door natuur, rust en ruimte. Op loopafstand liggen zandverstuivingen, heideveldjes en mooie vennetjes. Een omgeving die zich bij uitstek leent om er samen op uit te trekken! Wij helpen u graag op weg met een breed scala aan inspirerende teambuildingsactiviteiten, vergaderbreaks en originele groepsactiviteiten.
 

Leer je collega’s op een informele manier kennen en kijk eens met andere ogen naar je team of leidinggevende....
Teambuildingsactiviteiten zijn een prima hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie, teamdevelopment, veranderingsprocessen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Een uitstekende manier dus om meer uit uw zakelijke verblijf te halen, de teamspirit én de productiviteit te verhogen!

De meeste activiteiten lenen zich ook uitstekend als groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een familie-uitje, vriendenweekend, reünie of vrijgezellenfeest. Naast het aanbod op onze website hebben wij nog volop andere mogelijkheden in onze portfolio. Wij kunnen dan ook altijd de activiteit bieden die past bij uw gelegenheid! Uiteraard kunt u na afloop heerlijk napraten op ons terras of in het gezellige Grand Café onder het genot van een drankje en een BBQ, tapasbuffet of één van de andere feestelijke buffetten.

Alle activiteiten worden aangeboden in combinatie met catering, vergader- of hotelaccommodatie.

Naast de informatie over teambuildings- en groepsactiviteiten treft u onder
"Vrije tijd & Ontspanning" activiteiten aan die bijzonder geschikt zijn voor 
individuele gasten.
 

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW.

Outdoor Utrecht    Teamuitje Utrecht    Workshop Graffiti Utrecht