Buffetten


Onderstaand treft u een aantal uitgebalanceerde buffetten; aanpassing is in overleg mogelijk.


Spaans tapasbuffet à € 27,50 per persoon

Koude tapas
* Gazpacho (koude pittige tomatensoep)
* Jamón serrano (Spaanse ham)
* Boquerones limón (gemarineerde ansjovis)
* Huevos rellenos atun (gevulde eieren met salade van tonijn, rode ui en kappertjes)
* Ensalada de pollo (kipsalade met kip en selderij)
* Patatas con all-i-oli (aardappeltjes met knoflookmayonaise)
* Queso manchego (Spaanse schapenkaas)
* Chorizo (pittige worst)
* Pinchos de caprese (spiesjes van tomaat, basilicum en mozzarella)
* Pan al ajo y tomate (brood met knoflook en tomaat)
* Pan con pasta de aceitunas (brood met tapenade)
* Aceitunas aliñadas (gemarineerde olijven)

Warme tapas
* Gambas al pil-pil (garnalen in pittige knoflookolie)
* Albondigas de carne (rundergehaktballetjes met tomatensaus)
* Pollo al ajillo (kipstukjes gebakken met knoflook)
* Mejillones canarios (mosselen met een toamten-cognacsaus)
* Calamaris ala romana (gefrituurde inktvisringen)
* Solomio a la pimienta (biefstukpuntjes met pepersaus)
* Champiñones al ajillo (champignons gebakken met knoflook en peterselie)
* Tortilla de patatas (Spaanse aardappelomelet)
* Verduras a la brasa (gemarineerde gegrilde groenten)


Italiaans buffet à € 37,50 per persoon (incl. dessertbuffet)

Koude gerechten

* Vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnsaus)
* Carpaccio van zalm
* Antipasti van diverse fijne Italiaanse vleeswaren
* Salade Caprese (tomaat, buffelmozzarella en basilicum)
* Cipolle balsamico (zoetzure balsamico-uitjes)
* Risottoballetjes met paddenstoelen
* Grissini met rauwe ham en rucola
* Gemarineerde artisjokken en champignons
* Diverse soorten olijven
* Tapenades & pesto
* Diverse Italiaanse broodsoorten

Warme gerechten
* Tomaat/basiliumsoepje
* Pollo al limone (kip met citroen & oregano)
* Saltimbocca (varkensrolletjes gevuld met Parmaham en salie)
* Ossobucco (stoofschotel met kalfsschenkel)
* Spiesje met in knoflookolie gemarineerde scampi’s
* Mootje zalm met verse dille in folie
* Minipizza quattro stagioni en vegetariana
* Penne carbonara (spek, ei, parmigiano, room)
* Spaghetti al ragú (tomaten/gehaktsaus)
* Lasagne vegetariana
* Farfalle con salmone affumicato (strikjespasta met gerookte zalm & roomsaus)
* Verdure miste alla griglia (zoete paprika, courgette, aubergine, venkel)
* Ovenaardappeltjes met rozemarijn

Dessert
* Tiramisu
* Panna cotta
* Macedonia di frutte (salade van vers fruit)
* Citroentaart
* Tartufo; Italiaanse chocolade ijsspecialiteit
* Formaggio (diverse Italiaanse kazen)


Koud/warm buffet
à € 24,50 per persoon


Soep
* Kopje soep van de dag

Koude items
* Hollandse haring met uitjes en zuur
* Gekruide en gerookte makreel
* Gebraden fricandeau
* Aardappelsalade met bieslook
* Salade met komkommer, tomaat, feta en olijfolie
* Witlofsalade met ananas en oude kaas
* Rauwkost van het seizoen
* Stokbrood met roomboter en kruidenboter
* Diverse sauzen en dressings

Warme items
* Kipsate met pindasaus
* Gehaktballetjes in pittige Spaanse saus
* Kipgerecht met citroen, peterselie en knoflook
* Vegetarische schotel van pasta, champignons en gedroogde tomaat
* Krielaardappeltjes in de roomboter gebakken


Koud/warm buffet II à € 28,50 per persoon

Soep
* Kopje soep van de dag

Koude items
* Gerookte zalm met crème fraîche
* Gerookte forelfilet met mierikswortelsaus
* Rauwe ham met meloen
* Pastasalade met pesto
* Waldorfsalade
* Kipsalade met gerookte kipfilet, appel, mandarijn en kerrie
* Salade van tomaat en mozzarella
* Rauwkost van het seizoen
* Stokbrood en ciabatta broodjes met roomboter en kruidenboter
* Diverse sauzen en dressings

Warme items
* Kipsaté met Indische satésaus
* Médaillons van varkenshaas met grotchampignons, sjalotjes en bacon
* Boeuf Bourguignon
* Stoofpotje met diverse vissoorten in roomsaus
* Spinazietaart
* Gevulde pasta-canelones (vegetarisch)
* Roseval-aardappeltjes in de schil 

 
Koud/warm buffet III à € 34,50 per persoon

Soep 
* Kopje soep naar keuze (van tevoren te bepalen)

Koude items
* Gerookte Schotse zalm met mosterd/dillesaus
* Gerookte forel
* Krabsalade op ambachtelijke wijze gemaakt
* Diverse hamsoorten met meloen
* Getrancheerde rosbief met abrikozensaus
* Een palet van verschillende soorten paté
* Pastasalade met 3 verschillende soorten kaas
* Waldorfsalade
* Tomatensalade met mozzarella
* Fruitsalade
* Rauwkost van het seizoen
* Diverse soorten brood en broodjes met roomboter en kruidenboter
* Tapenades, sauzen en dressings

Warme items
* Rundersucade in kruidige paddenstoelenjus
* In ketjap gemarineerde kipsate
* Fricandeau met paprika-saus
* Tongscharolletjes gevuld met zalm in kreeftensaus
* Aardappelomelet (vegetarisch)
* Lasagne met groenten, kaas en quorn (vegetarisch) 
* Roseval-aardppeltjes in de schil 

Aanvullingen op de buffetten
* IJscoupe Bergse Bossen € 5,25 (diverse soorten ijs, vers fruit en slagroom)
* Vers fruitsalade € 5,25 
* Dessertbuffet € 12,00 (diverse mousses, bavaroises en ijs, petit fours, patisserie
   en  verse fruitsalade)
* Koffie, thee met assortiment zoetigheden € 3,50

Voor alle buffetten geldt een minimum van 20 personen (voor het Italiaanse buffet geldt een minimum van 40 personen).  
Kinderen tot 4 jaar: gratis, kinderen tot 12 jaar: 50%
Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW,  per 1 januari 2014.