Contact & Route

Plan hier met Google Maps uw persoonlijke route naar Hotel Bergse Bossen .

PER AUTO
Uit de richting Utrecht, Amsterdam en Den Haag:
Snelweg A12, Utrecht/Arnhem, afslag 20, Driebergen/Zeist
Onderaan de afslag bij de verkeerslichten gaat u naar rechts, bij de eerste verkeerslichten gaat u naar links (Loolaan) en volg de borden Austerlitz. Aan het einde van deze laan gaat u op de rotonde de 2e straat rechts richting Austerlitz en bij de eerstvolgende verkeerslichten (kruispunt) naar links. Na ongeveer 1 kilometer vindt u Hotel Bergse Bossen aan uw linkerhand.

 

Uit de richting Arnhem:
Snelweg A12, Arnhem/Utrecht, afrit 20 Driebergen/Zeist
Onderaan de afslag bij de verkeerslichten gaat u naar links, bij de tweede verkeerslichten gaat u naar links (Loolaan) en volgt de borden Austerlitz. Aan het einde van deze laan gaat u op de rotonde de 2e straat rechts richting Austerlitz en bij de eerstvolgende verkeerslichten (kruispunt) naar links. Na ongeveer 1 kilometer vindt u Hotel Bergse Bossen aan uw linkerhand.
 

Uit de richting Amersfoort:
Snelweg A28, Amersfoort/Utrecht, afslag 5 Maarn (Amersfoort-Zuid), richting Maarn/Doorn (N227).
Op de kruising met N224 gaat u naar rechts richting Austerlitz/Zeist en op die weg neemt u de 1e afslag links naar Driebergen. Hotel Bergse Bossen vindt u dan na ongeveer 3 kilometer aan uw rechterhand.
 

PER OPENBAAR VERVOER

U kunt per trein reizen via Utrecht of Arnhem naar station Driebergen-Zeist. Vanaf het NS-station verzorgt taxibedrijf Besseling een milieuvriendelijke shuttleservice en taxivervoer. Beiden vertrekken vanaf een speciale taxistandplaats (te herkennen aan de borden "Groen Centraal" en het groene buspictogram), welke zich direct links vanaf de uitgang bevindt. De shuttleservice rijdt van ma. t/m. vr. van 8.00-10.00 uur en van 16.00-19.00 uur. De kosten zijn € 6,40 p.p.
Voor reserveren, meer informatie over de shuttleservice en taxivervoer buiten de bovenstaande tijden verwijzen wij graag naar www.ikreisgroen.nl.  

OV-FIETSEN

Op Station Driebergen-Zeist is een fietsenstalling aanwezig waar ov-fietsen te huur zijn. Om hiervan gebruik te maken heeft u een ov-chipkaart nodig welke is gekoppeld aan de ov-fietspas. De kosten bedragen € 3,50 per 24 uur. Voor meer info verwijzen wij u graag naar de website www.ov-fiets.nl.  Indien u geen ov-chipkaart heeft, kunt u hier ook terecht voor een huurfiets vanaf € 7,50 per dag (plus € 50,00 borg). De openingstijden van de fietsenstalling zijn ma t/m vr. 7.00 - 20.00 uur
 

WANDEL/FIETSROUTES vanaf NS-station Driebergen/Zeist:
Fietsroute (over de weg; ca. 20 minuten)
Rijd richting Driebergen en volg de bordjes 'fietsknooppunt 4';
Hotel Bergse Bossen ligt op fietsknooppunt 4. 
 

Fietsroute (door het bos; ca. 15 minuten)
Steek bij het verlaten van het station direct de Hoofdstraat over en rijd het bos in (parallel aan het spoor). Als u het bos uitkomt rechtsaf, onder snelweg door, vervolgens links aanhouden op de rotonde en bij ANWB-paddestoel 62488/003 oversteken en fietspad door bos richting Maarn volgen. Als u het bos uitkomt ligt 'Hotel Bergse Bossen' aan uw rechterhand (Traaij 299)
 

Wandelroute (ca. 45 minuten)
Zie bovenstaande routes
 

HOTEL BERGSE BOSSEN
Traaij 299
3971 GM DRIEBERGEN
tel. (0343) 528 150
fax. (0343) 521 973
info@bergsebossen.nl

KvK-nr. 30180360

Uw gegevens

Aanhef

Velden met een (*) zijn verplicht

Routeplanner

Bekijk Google maps voor: Traay 299, Driebergen, Nederland

Van welk adres komt u?

Plan uw route