Overnachten in Driebergen


Door de centrale ligging, dicht bij de belangrijkste uitvalswegen en prachtig gelegen in de natuur, is Hotel Bergse Bossen een prima uitvalsbasis voor zowel uw zakelijke als particuliere hotelovernachtingen. Wij bieden u alle comfort en faciliteiten om volledig te ontspannen en tot rust te komen.

Voor de zakengast bieden wij na een dag inspannen, volop mogelijkheden tot ontspanning: hardlopen, een duik in het zwembad, trainen in de fitnesszaal of onderuit met een krantje en een drankje in de bar...

Ook voor onze recreatieve gasten zijn er volop mogelijkheden in de omgeving: een bezoekje brengen aan een van de oude kastelen of landgoederen zoals Huis Doorn of Kasteel Amerongen, struinen door de oude binnensteden van Amersfoort of Utrecht, shoppen in Zeist of heerlijk fietsen of wandelen... Onze receptionistes zijn u graag behulpzaam bij het plannen van een geslaagde vakantiedag..

Hotel Bergse Bossen biedt u diverse arrangementen en aanbiedingen voor een aangenaam verblijf. Kijk hieronder voor de beschikbaarheid en prijzen van de hotelkamers op de door u gewenste data. Vervolgens kunt u online uw hotelkamer  reserveren en bevestigen.

Wij hopen u binnenkort als gast bij Hotel Bergse Bossen te mogen verwelkomen!