Restaurant & Bar


RESTAURANT
Hotel Bergse Bossen beschikt over een sfeervol en ruim opgezet restaurant. Op veler verzoek wordt er in toenemende mate gebruik gemaakt van biologische producten en  duurzaam gevangen vis.

Ontbijt
Dagelijks wordt er voor hotelgasten een compleet ontbijtbuffet geserveerd. Ontbijtvergadering plannen of lekker ontbijten voor aanvang van uw vergadering? Wij reserveren graag een tafel voor u.

Lunch
Het lunchbuffet is zonder meer royaal te noemen met o.a. soep, warme snack, diverse salades, rauwkost en diverse soorten brood en broodjes alsmede een ruime sortering broodbeleg. 

Diner
Dagelijks bereidt Chefkok Rob Bruinsma en zijn brigade een wisselend 3-gangen keuzemenu voor u met altijd keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten.
Het dessert wordt gepresenteerd in buffetvorm.


GRAND CAFE
Na een dag inspanning wacht een warm welkom in het gezellige Grand Café. Dit sfeervolle café heeft het lekkerste terras in de wijde omgeving. Hier kunt u al bij de eerste zonnestralen buiten zitten met een kop versgemalen koffie en verse appeltaart. Als de zon niet schijnt is het binnen uitstekend toeven met een goed glas wijn bij de open haard. Ook aan de bar of bij de professionele biljarttafel is het gezellig tot na middernacht.

LOUNGE
In de lounge kunt u heerlijk relaxen bij de open haard of rustig werken aan de leestafel. U heeft, net als in de rest van het hotel, gratis internetverbinding en een heerlijk vers kopje koffie is met een druk op de knop gezet!!