Wandelen


Wilt u er even helemaal tussenuit? Frisse boslucht opsnuiven, genieten van rust, ruimte en natuur, (h)eerlijk eten en overnachten? Mooie wandeltochten maken door de prachtigeomgeving? Wij bieden aantrekkelijke wandelarrangementen aan die wij met zeer veel zorg voor u hebben samengesteld. 

De natuur rondom Hotel Bergse Bossen leent zich uitstekend voor urenlange wandeltochten. Door de bosrijke omgeving van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, langs uitgestrekte zandverstuivingen en eeuwenoude vennetjes, hebben wij mooie routes ontwikkeld die elk voor de deur beginnen en eindigen.

De routes variëren van enkele kilometers – ideaal voor een korte lunchbreak – tot meer dan 25 kilometer. De langere tochten, zijn modulair opgebouwd (aan elkaar te knopen lussen) en voeren door een zeer afwisselend landschap. Ze zijn zo samengesteld dat horeca onderweg beschikbaar is. Groepen vanaf 10 personen bieden wij de mogelijkheid om op pad te gaan met “de makers” van de routes, zij zijn kennen de omgeving erg goed en kunnen u veel vertellen over flora en fauna onderweg.