menu

Theatersport

Samen improviseren en een eigen theaterscène maken?

Hans Gommer, actief theatersporter, stand up comedian en trainer, neemt u graag mee in de bijzondere wereld van Theatersport. U kent De Lama’s en De Grote Improvisatieshow vast wel van televisie. Maar heeft u zich weleens afgevraagd hoe leuk het zou zijn om zelf te spelen en samen met anderen te improviseren?  In deze vorm van theater dagen teams elkaar uit met korte improvisaties. Met input van het publiek improviseren de spelers korte scènes, ook wel games genoemd.

We beginnen met leuke opwarmoefeningen en voordat u het weet speelt u al een game en bent u met theatersport bezig! Geen scène is hetzelfde want alles wordt ter plekke bedacht. Je kunt alleen maar stralen want zowel het stralen als ook het (durven) falen is bij theatersport een kwaliteit. Dit levert veel spontaniteit en spelplezier op.

Ervaring is niet nodig. De verschillende oefeningen en games bieden plezier, houvast en structuur waarbinnen je heerlijk kunt spelen en uitgedaagd wordt. Met deze workshop maakt u uw hoofd leeg en gaat u lekker actief aan de slag.

 

Details Theatersport

Prijs per deelnemer : € 24,50
Duur : 90-120 minuten
Minimum aantal deelnemers : 8, maximaal 16