menu

Comedy Night zakelijk evenement

Unieke Comedy Night met collega’s of zakenrelaties

Op zoek naar een origineel compleet verzorgd avondprogramma voor uw bedrijfs-/afdelingsuitje of relatie evenement?

Boek een Comedy Night bij Hotel Bergse Bossen.

Werken en zaken doen is serieuze business maar het is belangrijk om af en toe te ook goed met elkaar te lachen! Boek daarom een Comedy Night met uw collega’s of zakelijke gezelschap. Dit onvergetelijke en originele avondprogramma is laagdrempelig en staat garant voor een goede sfeer. De stand-up comedians van het Comedyhuis verrassen u met scherpe grappen en lachwekkende verhalen. Geniet van hun geestige, soms snedige, optredens en de speelse interactie tijdens een lekker driegangendiner van onze keukenbrigade.

Bekijk hier de mogelijkheden.