menu

Fiets- en Wandelroute App

Fietsen en Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug met route App

Hotel Bergse Bossen is al jaren een voorloper op de Utrechtse Heuvelrug met het ‘Stappen en Trappen’ boekje, een bundeling van fiets- en wandelroutes. De unieke routes zijn in eigen beheer ontwikkeld en leiden langs de mooiste plekjes van de regio.

Sinds kort kunt u ook fietsen of wandelen zonder kaart of boekje. Met de Bergse Bossen route App loopt of fietst u prachtige routes. U heeft enkel uw smartphone nodig! Download dan nu de App en ontvang een aantal routes geheel gratis! Scan de QR-code hierboven met uw mobiele telefoon, of zoek naar ‘Bergse Bossen’ in de Appstore.

Ontdek de prachtige natuur, cultuur en rijke historie van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met routes naar het Nationaal Militair Museum, Museum Huis Doorn, bos en heidegebied of het fruit- en rijnland.

Routes fietsen via Route.nl? Veel van onze zelfgemaakte routes staan op deze site. Klik simpelweg hieronder op de route die u wilt fietsen, en gaan!
                         rondom driebergen                                 UH naar Amersfoort                                      volg de keizer op de UH                                     plaatsen van herinnering