menu

Lokale en ambachtelijke producten

Tijdens uw verblijf zin in iets lekkers? Of wilt u een leuk kleinigheidje meenemen voor het thuisfront, of voor die collega die ziek thuis zit? Sinds dit najaar verkopen wij bij onze receptie heerlijke, lokale en ambachtelijke producten! Perfect als cadeautje, aandenken of gewoon omdat het ontzettend lekker is!

Langbroekse Kaasmosterd
Een dominee uit Langbroek proefde in Groningen iets heerlijks: kaasmosterd. Hij was zo verzot op de mosterd dat hij het zelf is gaan maken! Benieuwd hoe de kaasmosterd smaakt? Het is bij ons te koop vanaf € 3,00.

Heuvelrug bier: Zon
Dit blond bier is gemaakt van gerst uit Amerongen/Leersum en wordt ook lokaal gebrouwen. Geniet van een flesje Zon (0,33 L) voor € 2,50, met bierglas voor € 3,50!

Jam
Houdt u ook zo van verse en ambachtelijke jam? Vernooij Fruit maakt de lekkerste (en puurste) jams uit de hele regio! Deze heerlijke jam kost bij ons € 4,00.

Kersen, kersen en nog eens kersen!
De Kersenhut, hét kersenbedrijf uit de regio, maakt heerlijke producten met.., u raadt het al, kersen! Koop kersenwijn (€ 4,00) en weckkersen (€ 6,00) bij onze receptie.

Honing uit Wijk bij Duurstede
Leo Gensen is al jarenlang een gepassioneerd imker. Zijn honingen zijn geheel natuurgetrouw gemaakt met grote zorg en aandacht voor de honingbijen en de kwaliteit van honing. Wij verkopen de honing voor slechts € 5,00 per pot.

Boerenjongens, Boerenmeisjes en Boerenbruiloft
Deze heerlijke delicatessen zijn even ambachtelijk als dat ze klinken. Landwinkel de Eekhoeve  in Veenendaal maakt heerlijke zoetigheden! Boerenjongens € 6,00 , Boerenmeisjes en Boerenbruiloft € 6,50.

Oud Hollands Snoepgoed
Leuke flessen met oud hollands snoepgoed. Ambachtelijk én lokaal! Een ideaal cadeautje of kleinigheidje voor € 4,50 per fles.

Benieuwd? Bij onze receptie in Driebergen staan de lokale producten klaar. Kom langs en ontdek het zelf!