menu

Wandel- en fietsroute App

Hotel Bergse Bossen is al jaren een voorloper op de Utrechtse Heuvelrug met het ‘Stappen en Trappen’ boekje, een bundeling van fiets- en wandelroutes. De unieke routes zijn in eigen beheer ontwikkeld en leiden langs de mooiste plekjes van de regio.

Sinds kort kun je ook fietsen of wandelen zonder kaart of boekje. Met de Bergse Bossen route App loop of fietst je prachtige tochten. Het enige dat je nodig hebt is je smartphone! Download nu de App en ontvang een aantal routes geheel gratis.

Ontdek de prachtige natuur, cultuur en rijke historie van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met routes naar het Nationaal Militair Museum, Museum Huis Doorn, bos en heidegebied of het fruit- en Rijnland.

Routes fietsen via Route.nl? Veel van onze zelfgemaakte routes staan op deze site. Klik simpelweg hieronder op de route die je wilt fietsen, haal je stalen ros van stal en ga!

“Fietsen rondom Driebergen”

“Genieten over Heuvelrug vanuit Driebergen”

“Volg de keizer van de Utrechtse Heuvelrug”

“De fruitige Kromme Rijnstreek”

Een aanrader is de fietsroute “Utrecht Plaatsen van Herinnering”.  Een indrukwekkende fietstocht langs erfgoed uit de Eerste Wereldoorlog!