menu

Stand Up Comedy op 11 juni, wat een line up!

Stand-up Comedy Show in Grand Café Bergse Bossen!

Op 11 juni staat er weer een sterke line-up van het Comedyhuis in ons Grand Café.

Meet the comedians

De host of ‘mc’ van deze comedy show is Fuad Hassen. Deze innemende comedian won in 2008 de publieks- én juryprijs van de belangrijkste Nederlandse comedyprijs: de Culture Comedy Award. Sindsdien staat hij in het theaters in Nederland, zoals nu met zijn nieuwe show Pareidolia. Voor Bergse Bossen maakt hij graag even tijd vrij! 

In 2009 won Marlon Kicken de Culture Comedy Award en ook hij is van de partij. Deze Brabander die er uit ziet als Bob Marley doet met zijn relaxte stijl en charme ieder publiek smelten. Wacht maar, u bent straks ook fan! 

Gerthein Boersma maakt indruk met zijn gevatte grappen. Wie van slimme, scherpe humor houdt – en wie doet dat niet? – is bij Gerthein aan het goede adres.

Riza Tisserand is er ook bij. Veelzijdige man, die Riza. Hij is rapper, radio-dj en staat ook regelmatig op het podium. Eerlijk, recht voor zijn raap, dat is Riza.

En dan is er nog de Benjamin van de avond, Tobi Kooijman. Net een paar jaar bezig, maar hij won pas geleden nog de publieksprijs van de Comedyhuis Comedy Competitie. Dat belooft wat!

Het wordt, kortom, een mooie show. Een avond goed lachen en u kunt er weer tegenaan!

Een complete avond uit

Maak er een complete avond uit van en schuif voor de show aan voor een lekker diner? Je zit dan gelijk eerste rang! Geniet van het voordelige comedy arrangement met een smakelijk driegangenmenu voor slechts € 35,00 ínclusief het ticket (voor studenten/scholieren slechts € 32,50). Begin met een zomerse Gazpacho (koude Spaanse tomatensoep. Daarna een heerlijke BBQ met de lekkerste worstjes, hamburgers en malse saté van kippendijfilet uiteraard met stokbrood, frites, en verschillende sausjes. Als toetjes is er daarna nog een lekker ijsje. Voor de vegetariër is er natuurlijk een aangepast menu verkrijgbaar.

Koop je tickets op tijd!

Koop snel je tickets hier online of bij de receptie van Hotel Bergse Bossen, Traaij 299 in Driebergen. Kaarten in de voorverkoop zijn € 12,50 (voor studenten € 10,00) en aan de deur (indien nog voorradig) € 15,00 (voor studenten € 12,50).