menu

MAX Fietsdagen bij Bergse Bossen

De zon laat zich zien! Tijd om een prachtige fietstocht te maken, en waarom niet in het mooiste fietsgebied van Nederland: Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli 2016 zijn er weer de MAX fietsdagen. Dus in de benen, op het zadel en genieten van de mooie natuur!

MAXimaal genieten op de fiets

Bergse Bossen is een prachtig gelegen centraal punt voor fietsers. Niet alleen ligt het midden in een natuurgebied vol mooie fietsroutes; we hebben ook oplaadpunten en natuurlijk ons mooie terras om even de benen te strekken na die lange fietstocht. Niet zo gek dat Omroep MAX Bergse Bossen kiest als centrale locatie voor de MAX fietsdagen.

Fietsen Rhenen 4 Anne Hamers (klein)

Programma

Tussen 9:30 en 10:30 uur start de dag. En hoe anders dan met koffie of thee met een lekker stuk gebak. Met een routekaart ga je op pad, door de bossen. Sportief? Dan pak je de route van 32 kilometer. Mag het ietsje minder zijn? De kortere route is 25 kilometer en net zo mooi. In een lus fiets je rond lunchtijd weer bij Bergse Bossen aan. Daar hebben we een heerlijk buffet klaar. Kun je mooi even bijtanken.
In de middag kies je opnieuw uit twee (nieuwe) routes. Heb je het wel even gehad met fietsen? Het terras en grand café zijn open en lekker wandelen kan ook. De fietstocht eindigt weer bij Bergse Bossen.

Maak het compleet

De fietsdag met koffie en taart, lunch en fietsroutes kost 21,95 per deelnemer. Wil je na zo’n lange dag liever niet meteen de reis naar huis maken? Grand Café Bergse Bossen zet speciaal voor de MAX fietsdagen de BBQ aan. Wij denken dat je na zo’n sportieve dag wel toe bent aan een lekker hapje.

Blijven slapen en er echt helemaal tussenuit? Kan natuurlijk ook. Voor €39,50,- per persoon (op basis van een tweepersoonskamer) zit je gebakken. Voor een éénpersoonskamer is de prijs €59,00,-. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. We hebben voldoende parkeergelegenheid, voor auto én fiets.

Meer weten en reserveren? Lees alle info over het arrangement én over de fietstocht hier.