menu

Tijd voor speciaalbier

Fans van speciaalbier opgelet! We hebben een mooie actie voor u. Bij Grand Café Bergse Bossen kunt u nu twaalf speciaalbieren proeven. En vergeet niet de spaarkaart op te pikken bij de bar, want heeft u alle twaalf gedronken – en nee, dat hoeft niet in één avond – dan krijgt u van ons een bittergarnituur! Eet smakelijk.

Stempelen maar

Op onze spaarkaart vindt u twaalf biernamen, zoals Texels Tripel, Heuvelzon en Vedett IPA. Toon de spaarkaart bij uw bestelling aan de barman, en hij stempelt deze biernaam af. U mag ook met twee personen één strippenkaart volmaken. Als uw strippenkaart vol is, kunt u deze inleveren voor een welverdiende portie borrelhappen. Biertje erbij?

Biertocht

De spaaractie is een leuke manier om eens wat anders te bestellen dan u gewend bent. Wie weet bent u straks wel een fervent Westmalle-drinker. Of wordt de Leffe Blond uw zomerdrankje. In ieder geval veel plezier en vergeet niet om een stempel te vragen na uw derde biertje …