menu

SummerBeats is terug!

Dé avond uit voor 30-plussers in Grand Café Bergse Bossen in Driebergen is terug. SummerBeats is een jaarlijks terugkerend feest, en wat voor een. Neem je vrienden en vriendinnen mee voor een avondje ouderwets goed stappen in Driebergen.
Dit jaar is het thema ‘Lounge’ en dat betekent dat ons terras wordt omgebouwd tot een heerlijke plek om te relaxen. Drankje erbij, schoenen uit en tot diep in de nacht met je vrienden aan een cocktail nippen. En de LoungeEdition is een excuus om dat fantastische jurkje aan te trekken met die veel te hoge hakken. Of die zomerse outfit Ibiza-stijl. En mannen, jullie mogen ook de kast induiken. Hoed, extravagante blouse en natuurlijk het Hawaii-shirt, het kan allemaal.
Achter de draaitafels staat DJ Peter Woodz. Hij is nationaal en internationaal een DJ van formaat, en stond onder meer met DJ Roog, Jean en Johan Gielen in de line-up.

Praktische info

  • locatie: Grand Café Bergse Bossen, Traaij 299 te Driebergen
  • wanneer: 17 september, van 21:00 tot 02:00u

Grand Cafe Bergse Bossen heeft een groot eigen parkeerterrein en oplaadpunten voor de elektrische auto. Blijven slapen kan ook, staat er een heerlijk ontbijt (en straffe bak koffie) voor je klaar de volgende morgen.

Dus trek je trendy outfit uit de kast, neem je vrienden mee en we zien je de 17e. Tickets bestel je hier.