menu

Zes mooie fiets- en wandelroutes, nu online

Hotel Bergse Bossen heeft al een eigen fiets- en wandelroute app en een routeboekje, maar om de zomer te vieren hebben we nu drie fietsroutes en drie wandelroutes op onze website gezet. Gegarandeerd een mooie dag, en nog sportief ook. 

Fietsroutes

Voor de fietsers onder ons zijn er drie afwisselende routes. Een Fruit en Rijnstreek route, een Rijnroute en de Domstad fietsroute. Op elke fietsroute zitten meerdere mooie plekken om de benen te strekken of een museum te bezoeken. Bekijk ze hier.

Wandelroutes

Natuurlijk heeft de Utrechtse Heuvelrug prachtige wandelingen te bieden, dus ga de natuur in en geniet ervan! Met de drie wandelroutes ben je er even helemaal uit; van een 20-minuten loopje naar de zandverstuiving tot fikse wandeltocht waar je wel een paar uur mee zoet bent. Kijk maar.

Op onze facebookpagina vind je niet alleen tips over de omgeving van Bergse Bossen, maar ook het laatste nieuws. Dus like en blijf op de hoogte!