menu

CREATE!

CREATE! Heuvelrug is de talentenjacht voor jongeren van de Utrechtse Heuvelrug. Ben jij (of ken jij) iemand tussen de 12 en 20 jaar met de mooiste stem, beste grappen, strakste dans-moves of ben je talentvol kunstenaar of ontwerper? CREATE! daagt jongeren uit om te laten zien wat ze kunnen voor een fantastisch publiek en vakkundige jury, op 6 november in Grand Café Bergse Bossen in Driebergen.

Jongeren kunnen zich inschrijven voor dans, zang, muziek, comedy, film of beeldende kunst. Een jury, bestaand uit professionals en bekende Nederlanders uit de industrie, zal de winnaars kiezen. Ook is er een publieksprijs. Voor de winnende talenten staan prachtige prijzen klaar zoals een masterclass. Inschrijven en informatie vind je op de website: www.createheuvelrug.nl. En geef je op bij het Facebook evenement om op de hoogte te blijven van de ticketverkoop.

CREATE! Heuvelrug is een initiatief van de stichting 100% Heuvelrug en wordt geproduceerd in samenwerking met Hotel Grand Café Bergse Bossen en dankzij financiële steun van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug.