menu

Wijnliefhebber? Kom 30 oktober naar Bergse Bossen

Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten zoals de Wijn en Spijs avond en proeverijen? Like Bergse Bossen op Facebook!

De Najaar Wijnproeverij van De Mol Dranken zal dit jaar plaatsvinden in de Lounge van Bergse Bossen. De open haard gaat aan en onze keuken bereidt lekkere kleine hapjes voor een perfecte zondagmiddag wijnproeven. Vanaf 14:00 uur kun je binnenlopen. Importeurs zijn aanwezig om alles te vertellen over de wijnen.

Om 17:00 uur eindigt de proeverij, en wordt plaatsgemaakt voor een wijn-spijs menu. In ons restaurant wordt een heerlijk driegangen diner inclusief wijnarrangement geserveerd voor slechts 49,50 euro. Voor dit diner (ook los te boeken) kun je telefonisch reserveren via 0343 528150, of mail ons

Het menu
Amuse:
Gekonfijte eendenbout met gedroogde Ganda ham en een zoete vijgencompote

Voorgerecht:
Gemarineerde zeebaarsfilet met ansjovis, tomaat, venkel en vinaigrette

Hoofdgerecht:
Malse Angus entrecote met shii-take en pepersaus

 Nagerecht:
Huisgemaakte cheesecake