menu

Nieuwe avondtarieven zaalverhuur

In de avonduren een zaal nodig voor een cursus, vergadering of een bijeenkomst? Dat treft! Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen heeft een drietal praktische vergaderarrangementen samengesteld. Niet alleen zult u binnen deze arrangementen precies vinden wat u zoekt, ook is de prijs bijzonder schappelijk.

Dus wilt u een zaal, en lekker snel starten met bijvoorbeeld een kop soep en broodje voor uw cursisten of collega’s, boek dan één van onze aantrekkelijke arrangementen? Dan kunt u deze boeken bij ons.

U zult niet alleen merken dat Bergse Bossen een fijne plek is om te werken, met alle faciliteiten die u nodig heeft; ook zijn het Grand Café en de Lounge tot laat in de avond open. Dus uw groep hoeft niet na afloop niet meteen het pand te verlaten, maar kan nog rustig een kop koffie of borrel pakken. Wel zo prettig. En parkeren kan voor de deur.

Kijk hier voor meer informatie, u vindt de tarieven in de eerste PDF van de pagina.