menu

Arie Koomen komt optreden!

Na de vorige Comedy Night ging het rond als een lopend vuurtje: Arie Koomen komt misschien optreden bij de volgende show op 9 december. En het is inmiddels bevestigd. Dus pak deze buitenkans om hem te zien spelen in Grand Café Bergse Bossen. December is een feestmaand, dus trakteer jezelf of een ander op een leuke avond uit.

Arie Koomen werd bekend met het cabaretduo Arie & Sylvester, waarmee hij door het hele land toerde. Ook was hij onderdeel van het improvisatieprogramma De Lama’s. Dit populaire televisieprogramma gaf hem de bekendheid bij het grote publiek. Hij is een druk mannetje, op het podium en erbuiten. En om hem te zien optreden op zo’n intiem podium, zo dicht op het publiek, dat wordt gewoon hartstikke leuk.

En de rest van de line-up is ook niet mis, en zoals altijd fijn gevarieerd. Met onder andere Kor Hoebe en Jasper van Kuijk. Mocht die laatste naam een belletje doen rinkelen: dat kan. Hij is niet alleen succesvol cabaretier, Jasper van Kuijk schrijft ook al lange tijd columns voor de Volkskrant.

Ben je erbij op 9 december? Kijk hier voor meer informatie over tickets en de Dinerdeal(!). En houd onze Facebookpagina in de gaten voor leuke weetjes over de comedians van deze keer.