menu

Friday Blues viert 25-jarig bestaan met optreden bij Bergse Bossen

Al 25 jaar sfeermakers pur sang: de band Friday Blues. En inmiddels een begrip in Driebergen en omgeving.

Deze zeven zeer muzikale heren zijn 25 jaar geleden samen begonnen en spelen nog steeds met minstens zoveel passie. Regelmatig zorgen ze ervoor dat de het hele café staat te swingen. Ze spelen van Blues tot Rock & Roll en veel bekende nummers uit de sixties, seventies en eighties. Ook hebben ze al twee CD’s geproduceerd en traden recent op in het VPRO zondagochtend radioprogramma OVT (Onvoltooid Verleden Tijd), op uitnodiging van dit geschiedenisprogramma dat eveneens 25 jarig bestaat. En zondagmiddag 10 december spelen de mannen dus in Grand Café Bergse Bossen, om op een spetterende manier hun 25e ‘verjaardag’ te vieren.  Ze trakteren ook eens nog op specials guests en een rock & roll demo. Een tipje van de sluier? Het bAdkamerkoor De Badparels. Veertig enthousiaste zangeressen waar de energie vanaf spat! Wij garanderen: een fantastische, swingende middag vol muziek, zang en dans!

Locatie: Grand Café Bergse Bossen
Tijd
: van 15.30 uur tot 19.00 uur.
Entree: helemaal gratis.

Uiteraard verkopen we heerlijke (verschillende) speciaal bieren van de tap en lekkere drankjes en hapjes om dit muzikale middagje-uit compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie over Friday Blues
En hier kun je terecht voor meer informatie over De Badparels.

Trommel gezellig wat vrienden op! We zien jullie zondag 10 december!