menu

Bergse Bossen vertegenwoordigd op EventSummit in de RAI

Bergse Bossen had al alles in (en om het) huis om een fantastisch en geslaagd feest of event te organiseren. Maar sinds de verbouwing zijn onze mogelijkheden nóg groter geworden. Tijdens EventSummit, waar Bergse Bossen aanwezig is met een eigen stand, lichten we alvast een tipje van de sluier op. Binnenkort volgt er meer nieuws.

EventSummit in de RAI
EventSummit is een eendaagse platform voor de eventbranche met 12.000 m2 beursvloer en ca. 500 exposanten. De 10de editie van deze vakbeurs speelt zich af op 15 februari 2018 in de RAI Amsterdam. Staat een bezoek aan EventSummit al in uw agenda? Waai dan even aan op onze stand in de Utrechtstraat. We informeren u graag over wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is bij Bergse Bossen.

Afspraak maken?
Wanneer u zeker wilt zijn van een rustig 1-op-1 gesprekje, onder het genot van een kop koffie, maakt u dan nu alvast een afspraak met Mirjam van Wolde. Ook als u niet naar EventSummit gaat kunt u uiteraard een afspraak met haar plannen, maar dan gewoon bij ons “thuis”. Dat geeft u meteen de gelegenheid om de Bergse Bossen-sfeer te proeven en een beeld te krijgen van de ruimtes en de omgeving.

Een afspraak plannen kan via Mirjam@bergsebossen.nl of bel 0343-528150 en vraag naar Mirjam van Wolde.