menu

Op zoek naar een leuke feestlocatie in Driebergen?

Bergse Bossen is de perfecte feestlocatie; van bruiloften en jubilea tot  verjaardagen en kraamborrels, alles is mogelijk! Het hotel heeft voor elk gezelschap een prachtige ruimte, zowel binnen als buiten. Deze kan naar eigen wens ingericht en versierd worden.

Wij denken graag met u mee
Bergse Bossen heeft een sfeervol Grand Café, een ruimtelijke Lounge en prachtige terrassen op het Zuiden. Zomers buitenfeest, dansfeest met DJ of live band, of toch liever een kleinschalige festiviteit met een geserveerd diner? Onze keukenbrigade bereidt smakelijke buffetten, heerlijke BBQ’s, exclusieve diners of heerlijke hapjes voor uw feest.

Onze centrale ligging zorgt ervoor dat gasten uit heel het land bij uw feest aanwezig kunnen zijn! Er geldt geen vaste eindtijd, die bepalen wij in overleg met u. Dus viert u feest tot in de late uurtjes? Maak dan (voor uw gasten van ver) gebruik van de comfortabele hotelkamers van Bergse Bossen.

Wilt u meer weten? Kijk dan even hier!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u hier uw gegevens en vragen achterlaten. U kunt ons natuurlijk ook bellen: 0343 528150