menu

Inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks

Naast de multifunctionele vergaderzalen en een schitterende omgeving, biedt Bergse Bossen óók een breed scale aan inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks. Sommige zó origineel dat u uw programma om de activiteit heen wilt plannen. Leer uw collega’s op een informele manier kennen en kijk eens met andere ogen naar elkaar. Teambuildingsactiviteiten zijn een uitstekend hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie, team-development en persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Denkt u bij een teambuilding meteen ‘och, dat gaat me kosten…’? Niet nodig. Onder het motto ‘voor iedereen wat wils’ biedt Bergse Bossen ook activiteiten voor een klein budget. Zo hebben we de ‘Whatsapp Moordtocht’. Met opdrachten via je Smartphone ga je in teams van max. 6 personen op onderzoek uit. Lekker buiten natuurlijk. Voor meer teambuildingsinformatie en de prijzen kunt u hier kijken.

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Bergse Bossen? Neem gerust contact met ons op via 0343-528150 en vraag naar Mirjam van Wolde of Roberto Mascini. Wij denken graag met u mee!