menu

Expositie excentrieke kunstenaar Ans Wortel in Bergse Bossen

De Herman Brood expositie was een succes. Voor de periode juni tot en met november 2018 heeft Bergse Bossen een waardige opvolgster gevonden: de werken van de eigenzinnige kunstenares Ans Wortel zullen de komende maanden de muren van het hotel en het Grand Café sieren. Meer informatie over de expositie van Ans Wortel vindt u hier.

De officiële opening vond plaats op vrijdag 8 juni jl.  De expositie werd geopend door niemand minder dan Rik Dekker-Wortel, de jongere zus van de reeds overleden Ans. Ook de andere zus van Ans, Wil Wortel, was hierbij aanwezig. Na de opening gaf Rik Wortel de bezoekers een rondleiding  langs de werken van haar zus.


                                                             Foto: Openingstoespraak door Rik Wortel, de jongere zus van de kunstenares

Het bezoeken van de expositie is gratis. Overigens zijn de alle tentoongestelde werken te koop.