menu

Verbouwing en restyling restaurant

Het restylen van de vergaderzalen is klaar! Elke zaal heeft nu een heel eigen sfeertje. Je kunt hier even kijken voor het resultaat.

Maar we zitten niet stil. Tijdens de zomervakantie nemen we het restaurant onder handen. Dit is inmiddels volledig gestript en wordt helemaal opnieuw ingedeeld en ingericht. Het voldeed op zich nog prima, maar raakte langzaam maar zeker een beetje uit de tijd. Het nieuwe restaurant wordt modern en heel sfeervol, met warme kleuren en mooie materialen, zoals te zien is op de artist impression hierboven. Dat eet toch nèt weer even wat gezelliger?!

De verbouwing wordt eind augustus afgerond, dus mooi op tijd voor het nieuwe vergader- en trainingsseizoen.

Houd de website, onze Facebookpagina en ons Instagramaccount in de gaten voor het laatste nieuws!