menu

24 maart: Muziekcafé met band Simply Friends

Zondagmiddag 24 maart treedt de populaire Driebergse band Simply Friends op in Grand Café  Bergse Bossen in Driebergen. Liefhebbers van rock & roll en andere dansmuziek, die zich de band The Jeans uit Driebergen nog herinneren, herkennen in de formatie van Simply Friends hoogstwaarschijnlijk drie leden van de oude Jeans.

Repertoire Simply Friends
Het repertoire van Simply Friends is vooral gebaseerd op de rock & roll met uitstapjes naar de country, de reggae, de soul en alles wat daar tussenin zit, ook disconummers. Van Elvis Presley tot Barry White. En van Cool and the Gang tot Tavares. Maar het publiek wordt ook getrakteerd op het Nederlandse lied en mooie instrumentale nummers.

Zondagmiddag 24 maart speelt de band dus in Grand Café Bergse Bossen. Zin in een middagje live muziek, met vrienden, een biertje of een goed glas wijn? Kom dan naar Grand Café Bergse Bossen aan de Traay 299 in Driebergen. Dansen mag! Toegang is gratis. De band speelt van 14.00 u tot ca. 18.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie.

Tot 24 maart!