menu

Kerstborrel al geregeld?

Een kerst- of eindejaarsevenement organiseren voor personeel, zakenrelaties of beide? Van royaal buffet en overheerlijk diner tot een feestelijk borrel of een groots feest; het kan allemaal bij Hotel Bergse Bossen! Wij denken graag mee over de invulling. Je hoeft vervolgens alleen nog maar het aantal personen door te geven en wij zorgen voor de rest: een fantastische, zorgeloze middag of avond in ons in winterse sferen gehuld Grand Café of in The Basement.

Bergse Bossen maakt in december het Grand Café  extra gezellig met kerstversiering, de open haard aan en natuurlijk heel veel kaarsjes. Jullie event in het Grand Café? Dan steken we buiten op het terras (als het weer het toelaat) de vuurkorven aan. De grote dennenbomen van het omliggende bos maken het plaatje helemaal af. Houden jullie meer van luxe  ‘clubstyle’- sfeer? Dan vormt onze moderne, industrieel gestylde  zaal ‘The Basement’ de perfecte setting. Kijk voor meer informatie even HIER.