menu

Kerstbrunch al geregeld? Reserveer nu! ** HELAAS….WE ZITTEN VOL! **

Laat je door ons verwennen!

Wat is er nou heerlijker dan met Kerst niets hoeven doen.., alleen maar aanschuiven aan de speciaal voor jullie gereserveerde tafel en genieten van een heerlijke kerstbrunch in ons gezellige Grand Café. Er is alleen een Kerstbrunch op 1e Kerstdag. Dus reserveer op tijd!

In ons sfeervol aangeklede Grand Café Bergse Bossen brandt de open haard en steken we natuurlijk heel veel kaarsjes aan. Buiten op ons grote terras branden de vuurkorven. De grote dennenbomen van het omliggende bos maken het plaatje helemaal af. Onze chef-kok en zijn team trakteren jullie op de lekkerste gerechten uit eigen keuken. Als afsluiting misschien een mooie wandeling in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug?!

Onze keukenbrigade heeft weer een verrukkelijk, royaal buffet samengesteld, met voor ieder wat wils. De brunch start om 11:00 uur.
Kijk voor het menu en reserveren HIER.