menu

Nieuwe lunchkaart Grand Café!

Een nieuwe kaart met verse gerechten van streekproducten!

In ons gezellige Grand Café worden al onze gerechten bereid met verse streekproducten. Smul van (h)eerlijke ambachtelijke boterhammen, grilled sandwiches, verse soepen en verrukkelijke salades! Geen zin in een lunch? Vraag dan vooral naar de taarten van de Bijzondere Taarten Fabriek; een mooi initiatief om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer mee te laten doen. De taarten zijn om je vingers bij op te eten. Aan het eind van de middag lekker borrelen kan natuurlijk ook. We maken met liefde een lekkere bourgondische borrelplank voor je, nacho’s uit de oven, of een knapperig bittergarnituur! Klik voor de volledige kaart even op de afbeelding hieronder:

 

P.S.: Ons Grand Café is 7 dagen per week open vanaf 10.00 uur.