menu

Swingen met Friday Blues in Grand Café Bergse Bossen

De band Friday Blues is een begrip in Driebergen en omgeving. Ze bestaan inmiddels 27 jaar en zijn nog even swingend als in hun beginjaren. En met hun ervaring weten ze hoe ze een feestje moeten bouwen.

Zondag 26 januari trappen de mannen van Friday Blues weer een nieuw muzikaal jaar af met een optreden in Grand Café Buitenplaats de Bergse Bossen, in hun ‘hometown’ Driebergen.

Je kunt gewoon binnenwandelen. Laaf je aan een mix van Blues, Rock-and-Roll onder het genot van een hapje en een drankje. Ze vergeten gelukkig ook de populaire nummers uit sixties, seventies en eighties niet! Regelmatig zorgen ze ervoor dat het hele café staat te swingen, en jeugdherinneringen komen boven.

De toegang is gratis. De band speelt van 15.30 uur tot 18.30 uur.