menu
Laden Evenementen

Comedy Night Bergse Bossen 26 januari 2019

26 januari, 2019- 20:30 - 23:00
| €16,50

Lachend 2019 in!

 

Zaterdag 26 januari staat er weer een comedy night gepland. Een erg leuke, al zeggen we het zelf!

Wie pakken  die avond de mic:

De avond begint lekker relaxed met de comedy van Arbi el Ayachi. Ooit in België geboren, maar nu woont deze charmante comedian al weer wat jaren in Rotterdam. Arbi is iemand die zijn grappen rustig op het publiek afvuurt zonder ook maar één moment de controle over de zaal te verliezen.

Als tweede beklimt Martijn Oosterhuis het podium. Deze man ademt comedy. In 1994 probeerde hij het voor het eerst bij een open podium in Amsterdam. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Oosterhuis valt op met materiaal dat direct uit het leven gegrepen is en heeft een zeer grote grapdichtheid die ervoor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met 2500 toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.

Daarna is het tijd voor een nieuw talent op het comedyvlak: Dagmara Wilschut. Nog niet zo lang bezig, maar met haar heerlijk cynische grappen over kinderen, relaties en ouder worden, windt ze het publiek elke keer om haar vinger.

Als afsluiter is Fuad Hassen uitgenodigd om naar Driebergen te komen. Fuad werd geboren in Asmara (Eritrea) en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Met zo’n gevoel voor timing ben je natuurlijk geboren voor het comedy-podium. En daar is hij inmiddels een veelgevraagd comedian! Niet zo gek dan ook dat Fuad  in 2013 als finalist eindigde bij Cameretten en  sindsdien het land door toert met zijn avondvullende programma’s. Een echte publieksvriend met topgrappen over herkenbare onderwerpen: da’s Fuad!

Carly Baker brengt als Master of Ceremonies haar Amerikaanse brutaliteit en improvisatietalent mee om de show op rolletjes te laten lopen.

N.B.: houd onze website en social media goed in de gaten. Daarop vermelden we z.s.m. meer info én de laatste nieuwtjes!

Tickets

De Comedy Nights bij Bergse Bossen zijn meestal uitverkocht. Dus, zin om deze avond comedy mee te gaan maken? Wacht niet tot het laatst om kaarten te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Reguliere tickets kosten €16,50 (voor studenten €14,00) en aan de deur (mits nog beschikbaar) €20,00 (studentenprijs €17,50).

Dinerdeal
Voor slechts € 42,50 heb je een leuke combi-deal te pakken, want onze chef kookt weer een heerlijk huisgemaakt 3-gangen keuzediner: om 18.00 uur schuif je aan in het restaurant. Wel zo makkelijk en lekker!

Tickets bestellen

Tickets zijn te koop bij de receptie van Hotel Bergse Bossen en via de boekingsmodule hieronder: