menu
Laden Evenementen

Comedy Night Bergse Bossen zaterdag 29 september

29 september- 20:30 - 23:00
| €15.00

Stand Up Comedy Night

 

Je hebt er even op moeten wachten (5 lange maanden…! ;)), maaaarrrrr… zaterdag 29 september kun je je weer laven aan een avondvullende Stand-Up Comedy Night, ramvol leuke grappen en memorabele improvisaties. Ook deze editie weer een paar “grote jongens” uit het comedycircuit.

Wie kun je 29 september verwachten achter de mic?
Het wordt een super-internationaal gezelschap!  We hebben een Griekse, een Duitser, een Belg, een Nederlander met de Engelse hoofdstad als achternaam en uhm .. nouja.., Pieter Jouke, .. geboren te Kampen…. Da’s ook best ver weg.. 

FOTO: (met de klok mee) Michael Jäger, Soula Notos, Pieter Jouke, Jeroen Leenders en Paul London

MC van de avond: SOULA NOTOS
Als MC heeft Soula Notos de leiding over de avond. Deze Nederlandse van Griekse afkomst zal met veel energie en zelfspot over zichzelf en anderen vertellen en de sfeer erin houden.

PIETER JOUKE
Het is altijd weer een verrassing wat je krijgt bij een show van Pieter Jouke: zijn het zinvolle bespiegelingen waarom je moet grinniken, oneliners die je van je stoel laten vallen van het lachen of goed uitgedachte grappen over de actualiteit? Niemand weet het en maar één ding is zeker: dat er hard gelachen gaat worden. Want Jouke is een oude rot in het vak, en was de afgelopen seizoenen een van de sterren van het oneliner-programma Padoem Patsss (BNNVARA).

MICHAEL JAGER
Een Duitser die in Nederland is gaan wonen en comedy doet in het Engels. Dat moet wel lachen worden toch? En dat is het zeker bij de shows van Michael Jäger. Of het nu een uitleg is over Duitse humor, of zijn unieke visie op ons Hollanders. Met Jäger is het altijd leuk.

PAUL LONDON
Paul London begon ooit met comedy in Nieuw-Zeeland, maar brengt zijn comedy met een typisch Nederlandse nuchterheid. Want Paul snapt een boel dagelijkse dingen soms niet en weet dit te vertalen naar herkenbare, scherpe en bovenal grappige verhalen! Logisch dus dat dit Nederlandse comedytalent in korte tijd wist uit te groeien tot een vaste waarde in comedyland, zo was hij al te zien op het Rotterdam International Comedy Fest en de maandelijkse Comedyhuis-show in TivoliVredenburg.

HEADLINER: JEROEN LEENDERS
De Belgische Jeroen Leenders is op dit moment de grappigste comedian van Nederland. En dat zeggen wij niet, dat zeggen zijn comedy-collega’s en iedereen die wel eens bij hem in de zaal heeft gezeten. Een optreden van deze knettergekke boskabouter betekent overweldigd worden door een orkaan van pure elementaire humor. Een natuurkracht die niet te stoppen valt. Als je maar naar één comedyshow gaat dit jaar, zorg dan dat het deze met Leenders is!

Enfin, een avond die je niet wil missen!

N.B.: houd tot die tijd onze social media goed in de gaten. Daarop vermelden we de laatste nieuwtjes.

De Comedy Nights bij Bergse Bossen zijn meestal uitverkocht. Dus, zin om deze avond comedy mee te gaan maken? Wacht niet tot het laatst om kaarten te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Reguliere tickets kosten €15,00 (voor studenten €12,50) en aan de deur (mits nog beschikbaar) €17,50 (studentenprijs €15,00).

Dinerdeal

Voor slechts € 24,50 extra (dus voor €39,50) heb je een leuke combi-deal te pakken, want onze chef kookt weer een heerlijk huisgemaakt 3-gangen keuzediner: om 18.00 uur schuif je aan in het restaurant. Wel zo makkelijk en lekker!

Tickets bestellen

Tickets zijn te koop aan de receptie van Hotel Bergse Bossen èn online via de boekingsmodule hieronder: