menu
Laden Evenementen

DUBBEL DART Toernooi Bergse Bossen

30 maart- 16:30 - 31 maart- 00:30
| €20

Kom ook een pijltje gooien!

 

Met de wereldkampioenschappen net achter de rug, en de premier league voor de deur is Nederland in de ban van het darten. Aangezien niet iedereen de welbekende ‘’onehunderdandeieieieieighty’’ kan gooien, heeft Bergse Bossen besloten om een eigen toernooi te organiseren voor Driebergen en omgeving. En wel op 30 maart 2018.

Of je nou intensief amateurdarter bent of recreatief “bierdarter”, het darttoernooi Bergse Bossen opent haar deuren voor iedereen die zin heeft om een pijltje te gooien. De zalen tegenover het Grand Café gaan open voor 6 wedstrijdbanen, en in het Grand Café zelf worden 2 banen op podia gezet voor de halve finale en de finale. Het toernooi heeft plek voor 32 teams van 2 mensen, dus schrijf je snel in!

Dubbel dart toernooi
Het wordt een dubbel dart toernooi, beginnende met een poulefase waarin 4 teams tegen elkaar concurreren. Na deze poulefase gaan 3 teams door naar meerdere afvalronden tot 2 teams de finale bereiken. Alle wedstrijden, behalve de (halve) finale, beginnen bij 301 punten. De halve finale en de finale beginnen bij 501 punten. Eén wedstrijd bestaat uit ‘’best of three’’ legs. Wederom wordt dit bij de halve finale en de finale verhoogd tot ‘’best of five’’.

Inschrijven

Voor een  gezellige avond met vrienden of dé uitdaging van het jaar schrijf je je nu in! Dit kan op 3 manieren:

Hotelreceptie Bergse Bossen:
Via de receptie van Hotel Bergse Bossen.
Download hier het inschrijfformulier (voor aanmelding via Bergse Bossen) en lever deze ingevuld in bij de hotelreceptie.
Kosten bedragen €20 per team (€10 per persoon). Er dient direct afgerekend te worden.
N.B.: er kan alleen per team aangemeld en betaald worden.

FC Driebergen:
Iedere dinsdag- en donderdagavond: Tussen 19.00 en 20.00 uur of tussen 22.00 en 23.00 uur kan worden aangemeld bij Jelle van der Werf.
Download hier het inschrijfformulier en lever deze ingevuld in bij Jelle. Zorg dat je gepast geld bij je hebt!
Kosten bedragen €20 per team (€10 per persoon).
N.B.: er kan alleen per team aangemeld en betaald worden.

Online:
Je kunt ook online aanmelden via de boekingsmodule hieronder: