menu
Laden Evenementen

Die Verrückte Stunde Live!

3 november- 20:30 - 4 november- 01:00
| €17,50

Bekend van ‘Evers staat op’!

 

Wie kent hem niet; Die Verrückte (Halbe) Stunde van Edwin Evers.  Wil jij een ‘Stunde’ (of 3, …4) uit je dak gaan op platen die je niet zo vaak meer hoort, maar stiekem wel heel leuk zijn?! Het zijn die kneiters die iedereen schaamteloos meeblèrt en waarop iedereen los gaat! Wedden dat jij hits als Wake Me Up Before You Go Go, Gangnam Style, Sex on the Beach, Mambo No. 5 of Leef! van Andre Hazes kan meezingen. Die Verrückte Stunde is gestoord, super toll en staat voor 100% feestgarantie!

Die verrückte DJ’s Rick Romijn en Ronald de Bas maken er een ganz ‘verrückte’ Abend van! Bekijk HIER even een filmpje om alvast in de stemming te komen.

Honger?
Dansen maakt hongerig. Een bittergarnituurtje en nootjes zijn zo besteld aan de bar. Maar soms vraagt de maag gewoon om méér. Nou, dat hebben we voor je gefixt. Wat dacht je van overheerlijke Vlaamse biologische frieten?
Van 22.00 tot 01.00 uur staat Franklin, van Franklin Food, met zijn mobiele frietkraam op de parkeerplaats van Bergse Bossen. Misschien ken je hem al van de zaterdag- en zondagmiddagen bij het Hertenkamp in Zeist? Franklin’s assortiment bestaat voor meer dan 80% uit biologische producten die op smaak geselecteerd zijn. Een verantwoorde vette hap dus! 😉

Enfin, trommel je vrienden en vriendinnen op en kom naar het leukste Foute Feest van de Heuvelrug! Blokkeer 3 november in je agenda. Houd onze website in de gaten en volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

 

Tickets

 

Tickets zijn te koop via:

De Mol Drankenspecialist, Traaij 102 Driebergen
Pantherhuis schoenen, Traaij 34 Driebergen
Telecombinatie, Traaij 9 Driebergen

Ook te koop aan de receptie van Bergse Bossen en via de boekingsmodule hieronder: