menu
Laden Evenementen

DUBBEL DART Toernooi Bergse Bossen 29 maart 2019

29 maart- 17:00 - 30 maart- 00:30

Kom ook een pijltje gooien!

 

Het is weer zover! De wereldkampioenschappen darten zijn weer achter de rug en elke “recreatieve bierdarter” heeft op zijn minst één keer zijn verstofte pijltjes weer uit een laatje gehaald om een anonieme krachtmeting aan te gaan met onze Mighty Mike.  Aangezien niet iedereen de welbekende ‘’onehunderdandeieieieieighty’’ kan gooien, heeft Bergse Bossen besloten om een eigen toernooi te organiseren voor Driebergen en omgeving. En wel op 29 maart 2019.

Waar de “keukenconcurrent” de ene 180 na de andere in het bord wist te gooien en op glorieuze wijze de wereldtitel in de wacht sleepte, doelt Bergse Bossen toch op een andere, grotere groep darters. Het type darter waar bier en bittergarnituur gelden als warming-up en het dartniveau waarbij vrienden en (oude) kennissen je vriendelijk en bemoedigend toelachen als het pijltje toch wéér de 1 in schiet in plaats van de 20.

Dubbel dart toernooi
Het wordt een dubbel dart toernooi. En de titanenstrijd zal, net als vorig jaar, plaatsvinden in het Grand Café van Hotel Bergse Bossen in Driebergen. Het kleine broertje dus eigenlijk van Alexandra Palace, maar waar de rustgevende bruincafé-sfeer ervoor zal zorgen dat de deelnemers moeiteloos boven zichzelf uitstijgen. Hier dus zullen 32 duo’s strijden voor die felbegeerde eerste plek.

Avondje onder de pannen
Het speelschema is op dusdanige manier samengesteld dat zelfs als je alles buiten het bord gooit, je toch een leuke avond hebt en genoeg wedstrijden mag spelen. Er word een soortgelijk schema gebruikt als vorig jaar, wat begint met een groepsfase, en daarna een winnaars- en verliezerspoule bevat.

Toeschouwers zijn uiteraard ook van harte welkom!

Inschrijven

De kaarten zijn naar verluidt enorm gewild! Tickets kunnen nu al online gekocht worden via de YourTicketProvider boekingsmodule hieronder, of offline bij de receptie van Hotel Bergse Bossen. N. B. : vermeld bij aanmelding goed uw e-mail adres voor nog volgende instructies en aanwijzingen, alsmede uw originele teamnaam èn de namen van de teamleden natuurlijk.
N.B.: Inschrijving sluit maandag 25 februari

Voor een  gezellige avond met vrienden of dé uitdaging van het jaar schrijf je je nu in! Dit kan op 3 manieren:

Hotelreceptie Bergse Bossen:
Via de receptie van Hotel Bergse Bossen.
Download hier het inschrijfformulier (voor aanmelding via Bergse Bossen) en lever deze ingevuld in bij de hotelreceptie.
Kosten bedragen €20 per team (€10 per persoon). Er dient direct afgerekend te worden.
N.B.: er kan alleen per team aangemeld en betaald worden.

FC Driebergen:
Iedere dinsdag- en donderdagavond: Tussen 19.00 en 20.00 uur of tussen 22.00 en 23.00 uur kan worden aangemeld bij Jelle van der Werf.
Download hier het inschrijfformulier en lever deze ingevuld in bij Jelle. Zorg dat je gepast geld bij je hebt!
Kosten bedragen €20 per team (€10 per persoon).
N.B.: er kan alleen per team aangemeld en betaald worden.

Online:
Je kunt ook online aanmelden via de boekingsmodule hieronder: