menu
Laden Evenementen

Energy of Trance Dance Event

22 juni- 21:00 - 23 juni- 01:00
| €15,99

NIEUW DANCE EVENT!!

 

We houden bij Bergse Bossen wel van een feestje. Al jarenlang gaat het dak eraf tijdens de danceparty’s SummerBeats en WinterBeats, die tot ver buiten de regio bekend zijn. We hebben dan ook meteen en volmondig ‘JA’ gezegd tegen het voorstel van Energy of Trance om samen, hier in Driebergen, de 1e editie van Energy of Trance on Stage te organiseren! Een fantastisch Trance Dance Event met 4 geweldige Trance-dj’s. DATUM: 22 JUNI a.s.!

Energy of Trance On Stage!

Vier, samen met 4 Trance-dj’s, de langste dag van het jaar. Verwacht veel energieke beats en de melodie van Trance-muziek.
De eerste editie van dit 21+ Trance Music Event vindt plaats in  Grand Café Bergse Bossen in Driebergen (nabij Utrecht).

De line-up van de avond

Er is bewust gekozen voor DJ’s met verschillende stijlen, zodat er een goed gevarieerd muzikaal aanbod is:

  • DJ Sverre Zielman: al ruim 10 jaar geleden begonnen met DJ-en. Zijn stijl is Uplifting trance, Trance en Progressive Trance. Een supergave set om de avond goed te beginnen. Zorg dat je er om 21.00 uur bent om hiervan te kunnen genieten!
  • Initiator van het event (jazeker!!) en aanstormend talent uit ons eigen Driebergen: DJ BastiQ!  In  Spanje is hij al een hit en wordt hij inmiddels de mini-Martin Garrix genoemd. Deze ondernemende jongen wordt nog een grote!! Zijn set bestaat uit de stijlen Progressive, Trance en Psytrance.
  • DJ Kenny O: is een ervaren Trance DJ met energieke en melodische Trance muziek. Al sinds de opkomst van de Trance muziek in de jaren ’90 heeft hij hier een grote passie voor. Kenny O draait vrijwel ieder weekend op een Trance podium.
  • De afsluiter van de avond komt speciaal voor dit Energy of Trance feest vanuit Spanje naar Nederland! De Spaanse DJ Bacardit is helemaal gek van Trancemuziek en hij heeft een eigen Drive-in met een overvolle agenda. Hij weet er absoluut een feest van te maken!

Kom naar deze aller eerste versie van het Energy of Trance On Stage! Het gaat een feest worden dat je beslist niet wilt missen!

De trailer van de line-up zie? Klik dan op de afbeelding hieronder!

 

Houd voor meer informatie de Energy of Trance website in de gaten.

 

Tickets

 

Mis het niet en bestel je tickets online! Prijs per ticket: € 15,99 (incl. servicekosten)

Tickets zijn ook verkrijgbaar bij de receptie van Hotel Bergse Bossen. LET OP: er kan hier alleen contant afgerekend worden.

Wil je blijven overnachten?

Speciaal voor onze “Energy of Trance On Stage!” feestgangers is er een exclusieve 30% korting op de hotelkamers. Bel (+31 343 528150) of e-mail (info@bergsebossen.nl) de receptie van Hotel Bergse Bossen. Kortingscode: ENERGY of TRANCE en je krijgt 30% korting.
Eenpersoonskamer (incl. 30% korting): € 65,00
Tweepersoonskamer (incl. 30% korting): € 85,00

Let op: vol = vol