menu
Laden Evenementen

LATINBEATS! 25-up danceparty | Only hot summer tunes!

21 september- 21:00 - 22 september- 02:00
| €17,50

LATINBEATS! 25-up danceparty | Only hot summer tunes!

 

ZATERDAG 21 SEPTEMBER is het dan eieieieindelijk weer zover: een BEATS-danceparty @Grand Café Bergse Bossen!
SUMMERBEATS wordt dit keer LATINBEATS. Heerlijk swingende zonnige muziek, met een stevige scheut ‘Sexy Latin’. Maar natuurlijk ook gewoon de zomerse muziek die jullie gewend zijn van onze SummerBeats feesten. Je hoeft dus echt geen Salsa-les te hebben gehad. 😉

Je kunt bij Bergse Bossen binnen dansen en buiten lekker loungen. We hopen natuurlijk op een verrukkelijk zwoele na-zomeravond. Maar als het een beetje fris is, steken we gezellig de vuurschalen aan.

De DJ’s
DJ Caramelo opent de avond. Deze jongen heeft de ‘Latin Beats’ letterlijk in zijn bloed zitten. Geboren in Latijns-Amerika, Peru om precies te zijn, maar opgegroeid in Nederland. De combinatie van salsa lessen, zijn bezoeken aan Zuid-Amerika  en het luisteren en uitzoeken van muziek, heeft hij hem een heel eigen stijl opgeleverd. Caramelo draait al jaren op salsa dansscholen, salsafeesten en in discotheken in Groningen en  Peru. En op 21 september komt hij Driebergen eens even lekker opwarmen!

DJ Jonas van der Vlugt (a.k.a DJ J-Nasty) is de headliner van de avond, al sinds 1994 achter de decks te vinden en bijna nooit een weekend thuis. Een echte old skool DJ die ook de microfoon niet schuwt. Een crowd pleaser met de verbale skills van een stand-up comedian. Een DJ die een zesde zintuig heeft ontwikkeld voor het lezen van zijn publiek. Jonas kan snel en technisch mixen, is bedreven in een diversiteit aan tricks, maar bovenal staat de interactie met zijn publiek centraal.

J-Nasty draait ook tijdens de 538 DJ’s On Tour en bij Die Verrückte Stunde, bekend van Evers Staat op! Deze DJ krijgt probleemloos elk publiek in beweging! Tijdens LATINBEATS kun jij je de hele avond laven aan zijn skills. …Opzwepende muziek… soepel dansende lijven… broeierige blikken… cocktails.. Afijn: only hot summer tunes! Dit laat je niet aan je neus voorbijgaan toch..?

Trommel vrienden, vriendinnen, kennissen, buren, zussen en broers op. We maken er weer een geweldige feest van met z’n allen en verlengen zo eigenhandig de zomer!

Sfeerproeven
Alvast in de stemming komen? Klik dan op de promovideo van DJ J-Nasty hieronder:

Houd onze Facebookpagina, Instagram en onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws.

En: … Spread the word!

Tickets

 

Kaarten (€ 17,50 p/st)  zijn te koop:

  • online via de Yourticketprovider-link hieronder
  • bij de receptie van Hotel Bergse Bossen
  • De Mol Drankenspecialist (Traaij 102, Driebergen)
  • Panterhuis Schoenen (Traaij 34, Driebergen)

N.B.: Houd er rekening mee dat er bij online ticketverkoop servicekosten in rekening worden gebracht. Dit is € 0,99.
Let op: aan de deur op de avond zelf zijn de tickets € 20,00 (indien nog beschikbaar)