menu
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Stand Up Comedy Night 24 november

24 november- 20:30 - 22:30
| €15,00

Een prijswinnaar, een energieke Brabo én Hans Teeuwens favoriete comedian

 

Als in november de dagen weer korter worden, de bladeren vallen en de temperatuur maar blijft dalen, blijft er eigenlijk maar één ding over om naar uit te kijken: de stand-up comedy night in het altijd gezellige Grand Café Bergse Bossen!! 😉 Op zaterdag 24 november komt hier weer een berg aan comedytalent langs om Driebergen aan het lachen te maken, met deze editie een prijswinnaar, een energieke Brabo én de favoriete comedian van Hans Teeuwen.

FOTO: (met de klok mee) Headliner van de avond: Emiel van der Logt, Berit Companjen (MC), Wouter Meijs, Daan van der Hoeven en Jans Budding.

Op het podium:
DAAN VAN DER HOEVEN: “Ik zeg altijd maar zo. Ik heb niks tegen werken, maar het moet geen dagtaak worden.” Als je die woorden van Daan leest, zou je denken dat hij best wel lui is. Maar hij is stiekem een van de hardstwerkende nieuwe stand-up comedians van Nederland. Daan zette in korte tijd een indrukwekkende reeks comedywedstrijden op zijn naam. En da’s eigenlijk best logisch want hij is sympathiek én heeft een voorraad geweldige grappen

WOUTER MEIJS: Comedian Wouter Meijs was enkele jaren terug nog maar net bij de Comedytrain in Amsterdam aangenomen toen hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Hij verhuisde naar Engeland. Daar is ‘the bicycling comedian’ inmiddels een graag geziene gast in legendarische clubs als The Stand en Up the Creek. Meijs is een excentrieke podiumpersoonlijkheid. Ons advies: ga er goed voor zitten, laat je verbazen en ontdek waarom mensen als Hans Teeuwen en Theo Maassen groot fan zijn.

JANS BUDDING: Toen de mensen van het Comedyhuis Jans Budding zagen langskomen op een van hun open mics wisten ze meteen: deze moet bij het Comedyhuis. Want Jans is nog niet zo lang bezig, maar haar grappen staan als een huis. Jans vertelt vrolijke verhalen vol zelfspot en met een unieke insteek over haar bekakte opvoeding. Genieten dus!

EMIEL VAN DER LOGT: Emiel van der Logt zal de avond in Bergse Bossen afsluiten en daar mag Driebergen mee in de handjes knijpen. Want Emiel maakt stand-up comedy zoals het hoort: met zoveel mogelijk grappen in zo weinig mogelijk tijd. Deze allemansvriend heeft bovendien een verrassend scherpe kijk op de problemen van de moderne tijd. Kortom, een stevige en bruisende afsluiting van de avond met deze komische wervelwind uit Brabant!

De avond staat onder leiding van Master of Ceremonies BERIT COMPANJEN. En Berit is zelf misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy gelukkig wel! Berit staat bekend om haar scherpe observaties en uitnodigende persoonlijkheid. En bovendien is ze messcherp in haar interactie met het publiek. Dusss: bij Berit ben je de 24e november in goede handen!

N.B.: houd tot die tijd onze social media goed in de gaten. Daarop vermelden we de laatste nieuwtjes.

De Comedy Nights bij Bergse Bossen zijn meestal uitverkocht. Dus, zin om deze avond comedy mee te gaan maken? Wacht niet tot het laatst om kaarten te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Reguliere tickets kosten €15,00 (voor studenten €12,50) en aan de deur (mits nog beschikbaar) €17,50 (studentenprijs €15,00).

Dinerdeal

Voor slechts € 24,50 extra (dus voor €39,50) heb je een leuke combi-deal te pakken, want onze chef kookt weer een heerlijk huisgemaakt 3-gangen keuzediner: om 18.00 uur schuif je aan in het restaurant. Wel zo makkelijk en lekker!

Tickets bestellen

Tickets zijn te koop aan de receptie van Hotel Bergse Bossen èn online via de boekingsmodule hieronder: