menu
Laden Evenementen

Stand Up Comedy Night, 28 september 2019! ** HELAAS…..UITVERKOCHT!**

28 september- 20:30 - 22:30
| €16,50

Een avond barstensvol humor

 

Ja! Er staat weer een Comedy Night gepland!! En wel op zaterdag 28 september. Het duurt nog even, maar je kunt ‘m maar vast in je agenda hebben staan.

Het was weer een mooie uitdaging om voor jullie, verwend als jullie zijn met al het talent dat al voor jullie neus heeft gestaan, weer een high end line-up samen te stellen. Maar het is gelukt! Er komt een bonte verzameling geweldige comedians naar Bergse Bossen. Uit binnen- èn buitenland. Bas Birker, de headliner van de avond, komt namelijk speciaal vanuit België naar Driebergen met een berg goede grappen. Bereid je maar voor op een hilarische avond!

Line-up 28 september

Met de klok mee: Oscar Smit, Bas Birker (Headliner), Hassan el Rahaui, Ronald Smink (MC) en Luuk van der Vaart

Ronald Smink van het Comedyhuis heeft als Master of Ceremonies de leiding over de comedyshow.  En met Ronald belooft dat een wilde avond te worden. Hij werd in de landelijke pers al vergeleken met Jochem Myjer en Bert Visscher, maar ook met Herman Finkers (maar dan harder en sneller). Dus…. zet je schrap!

Luuk van der Vaart wist al vroeg waar zijn passie lag: humor. Hij bestudeerde de theoretische kant tijdens zijn studie theaterwetenschap en trad daarnaast op als stand-up comedian. Met succes, want in 2017 won Luuk de publieksprijs tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival. Wat een talent heeft deze jongen. Hij weet zijn slimme grappen sterk te plaatsen en windt met zijn onbeholpenheid, nonchalance en speels gemak de zaal moeiteloos om zijn vinger.

Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-scene en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Hassan heeft een boel goede grappen en een sympathieke stijl. Dat is hoe deze Utrechter in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten haalde. Inmiddels is hij klaar met een tour door Nederland met de finalisten van deze toonaangevende cabaretwedstrijd. En dus is hij in bloedvorm en klaar om al zijn nieuwe grappen over Marokkaans opgroeien, racisme en daten met het publiek in Driebergen te delen.

Oscar Smit is nog niet zo lang bezig als comedian, maar dit zou best wel eens het jaar van zijn grote doorbraak kunnen worden. Hij was finalist bij Comedy Talent Award 2019. En als de helft van het duo Bamberg en Smit wist dit natuurtalent enkele maanden geleden door te dringen tot de laatste acht deelnemers van het Leids Cabaret Festival. Maar wij zien hem toch het liefste solo op het podium staan, waar hij met heerlijke zelfspot kan vertellen over het leven als beginnende comedian en zijn zoektocht naar de perfecte vriendin.

Headliner van de avond is dus Bas Birker. Bas werd in Goirle geboren maar pakte al snel zijn biezen en is tegenwoordig in zijn nieuwe vaderland België een van de meest gevraagde comedians van het land. En geef onze Zuiderburen eens ongelijk. Want Bas schrijft geweldige grappen over het verschil tussen Belgen en Nederlanders en het geluk en ongeluk van kinderen. En dan is hij ook nog een van de snelst improviserende grappenmakers die je ooit gaat zien. Hilarische verhalen waarin iedereen zich kan herkennen. Alledaagse frustraties relativeert hij met veel humor. Zijn enorme grapdichtheid is eigenlijk zijn handelsmerk. Zijn briljante grappen volgen snel achter elkaar, dus hou je hoofd erbij! Hier koooooomt Bas Birker! Oja, hij vindt het leuk om na en optreden een selfie te maken met iemand uit het publiek. Voor zijn Instagram’serie’: “Welkom in het decor”. Wie wil!?!

N.B.: houd onze website en social media goed in de gaten. Daarop vermelden we z.s.m. meer info én de laatste nieuwtjes!

Tickets

De Comedy Nights bij Bergse Bossen zijn meestal uitverkocht. Dus, zin om deze avond comedy mee te gaan maken? Wacht niet tot het laatst om kaarten te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Reguliere tickets kosten €16,50 (voor studenten €14,00) en aan de deur (mits nog beschikbaar) €20,00 (studentenprijs €17,50).

Dinerdeal
Voor slechts € 42,50 heb je een leuke combi-deal te pakken, want onze chef kookt weer een heerlijk huisgemaakt 3-gangen keuzediner: om 18.00 uur schuif je aan in het restaurant. Wel zo makkelijk en lekker!

Tickets bestellen

Tickets zijn te koop bij de receptie van Hotel Bergse Bossen en via de boekingsmodule hieronder.
N.B.: per 1 januari 2019 brengt YourTicketProvider servicekosten in rekening bij het bestellen van Stand Up Comedy Night tickets. (€0,99)