menu
Laden Evenementen

Stand Up Comedy Night Bergse Bossen op 6 april

6 april- 20:30 - 22:30

Drie headliners voor de prijs van één!

 

De Stand Up Comedy Night van 26 januari was al snel uitverkocht. Maar gelukkig staat er al weer een nieuwe in de planning! En wel op zaterdag 6 april.  Zorg dat je er op tijd bij bent om kaartjes te kopen voor deze comedyshow in Grand Café Bergse Bossen, want in samenwerking met het Comedyhuis komt er weer een line-up van geweldige comedians uit binnen- en buitenland naar Driebergen. Echt een top-selectie! Eigenlijk gewoon 3 headliners voor de prijs van 1! Een avond barstensvol humor dus. En dat kan iedereen wel gebruiken toch?

Line-up 6 april

Met de klok mee: Anuar, Wilko Terwijn, Rahul Kohli, Teun van den Elzen en Wouter Monden

Zo komt Rahul Kohli helemaal uit het noorden van Engeland naar Driebergen voor deze show. En da’s fijn want deze Brit zou best wel eens de toekomst van stand-up comedy kunnen zijn. Rahul brengt vlijmscherpe politieke humor met de charme van een ras-performer. Geniet er dus van dat hij in Driebergen staat, want volgend jaar kunnen we hem waarschijnlijk niet meer betalen: hij is tenslotte al ontdekt door BBC Radio 4 én The Huffington Post…

Ook de Utrechtse comedyheld Anuar (Anuar Aoulad Abdelkrim) maakt voor ons de tocht naar Driebergen. Anuar groeide op in de Utrechtse wijk Overvecht en won in 2004 het cabaretfestival Cameretten. Sindsdien is hij overal te zien geweest met zijn supersnelle optredens vol observaties over gekke mensen, multiculturaliteit en samenwonen. Als schrijver leverde hij bijdragen aan verschillende tv-programma’s waaronder The Comedy Factory en Raymann is Laat, dat seizoenen lang een groot succes was op NPO3. Dit Multi talent heeft ook nog eens net zijn tweede boek uitgebracht ‘Het zal je broertje maar zijn‘ èn is de eerste Nederlandse comedian die de voorpagina van The New York Times heeft gehaald.

Teun van den Elzen is een supertalent. Net begonnen, maar hoppa: winnaar van de juryprijs van de Comedy Talent Award 2019, de grootste wedstrijd in Nederland die zich uitsluitend richt op stand-up comedy! De charmante Brabo weet intelligent materiaal te brengen op een manier die tegelijkertijd even logisch als hilarisch is. Van biseksualitieit tot de Bijbel: niks is veilig. Lijkt ons duidelijk: daar gaan we meer van horen in de toekomst!

Headliner Wilko Terwijn (zie ook grote foto) is inmiddels een legende in de wereld van de stand-up comedy en een veelgevraagd tekstschrijver. Een man waar de hele dag door grappen uitrollen alsof het niks is. Wilko is betrokken bij al uw favoriete comedy-shows: van Javier Guzman tot de Roast van Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol op Comedy Central. Ja, Wilko heeft hiervoor geschreven. Oja, hij deed ook nog mee aan De Grote Improvisatieshow op RTL. Maar daarnaast dus óók nog een van de meest geanimeerde comedians van Nederland met tranentrekkende grappen (van het lachen uiteraard) over zijn nieuwe vriendin, Star Wars en religie.

Wouter Monden heeft de leiding van de avond; hij is de Master of Ceremonies. Deze stand-up comedian staat elke avond wel ergens in het land een comedy show te rocken, en heeft als vaste bijbaan dat hij het publiek mag opwarmen bij Zondag met Lubach. En da’s volstrekt logisch want zijn hersens werken vliegensvlug en zijn improvisaties missen nooit doel.

Enfin, eigenlijk dus gewoon zelfs 4 headliners voor de prijs van 1. Heeeeel snel tickets boeken dus..

 

Tickets
De Comedy Nights bij Bergse Bossen zijn meestal uitverkocht. Wacht daarom niet tot het laatst om kaarten te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Reguliere tickets kosten €16,50 (voor studenten €14,00) en aan de deur (mits nog beschikbaar) €20,00 (studentenprijs €17,50).

Dinerdeal
Voor slechts € 42,50 heb je een leuke combi-deal te pakken, want onze chef kookt weer een heerlijk huisgemaakt 3-gangen keuzediner: om 18.00 uur schuif je aan in het restaurant. Wel zo makkelijk en lekker!

Tickets bestellen
Tickets zijn al te koop  bij de receptie van Hotel Bergse Bossen en via de boekingsmodule van YourTicketProvider hieronder.
N.B.: per 1 januari 2019 brengt YourTicketProvider servicekosten in rekening bij het bestellen van Stand Up Comedy Night tickets.