menu
Laden Evenementen

Stand Up Comedy Night 14 oktober 2017

14 oktober- 20:30 - 22:30
| €15,00

SAVE THE DATE!

Er staat weer een Comedy Night gepland: 14 oktober 2017! Zet die datum dus maar vast in je agenda. De beste stand-up comedy zie je natuurlijk bij Grand Café Bergse Bossen. En ook deze keer  verrassen we je weer een fantastische line-up van comedians. Ben je erbij? Eet je mee? Gezellig!

Line-up

De line-up voor deze editie is óók weer om van smullen:

De Master of Ceremony van de avond is Tom Montfrooy. Tom stond in de finale van Camaretten 2015. Hij is ontwapenend en vrolijk, en je kan niet anders dan met een brede grijns op je gezicht luisteren naar deze fijne man, die ook nog eens stevige grappen serveert.

Mark Waumans stond in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 won Mark de publieksprijs.  Deze innemende comedian staat bekend om zijn hoge grapdichtheid en droge stijl. Met weinig tierelantijntjes brengt Mark stevige comedy, gewoon hard lachen, dat ga je.

Esther van der Voort is de winnaar van de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Ze heeft geen geheimen en vertelt dan ook ongegeneerd over veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Haar openhartigheid en sterke grappen maken haar een veelgevraagde gast in comedyland.

Gerrie Smits is een sympathieke cabaretier uit Brabant. In zijn programma neemt deze charmante filosoof met veel fantasie je mee in zijn wereld vol, voor iedereen, heeeel herkenbare situaties. Zijn enorme bevlogenheid en tempoversnellingen zorgen ervoor dat je aan zijn lippen hangt. En hij vertelt zijn verhalen zo mooi en zo hilarisch dat ze ook nog lang blijven hangen.

En last but not least pakt Dian Liesker zaterdag de 14e oktober de microfoon. Haar de debuut bij de Culture Comedy Awards leverde haar meteen een halve finale plek op en vervolgens sleepte ze de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten in de wacht. In 2016 maakte ze haar debuut op nationale tv naast o.a. Ruben van de Meer en Klaas van den Eerden in het AVROTROS tv-programma Ruben en de Idioten. De Theaterkrant: “Liesker is een innemende performer (…) Los daarvan is het spannend hoe ze durft te spelen met haar lieve-blonde-meisjes voorkomen. Af en toe is ze ongekend grof en dat werkt verfrissend.“

Wij hebben er weer zin in!!

Tickets & combi-deal
Reguliere tickets kosten € 15,00 (voor studenten € 12,50) en aan de deur (indien nog voorradig) € 17,50 (studentenprijs € 15,00).
De tickets zijn online te koop via Yourticketprovider (via boekingsmodule hieronder), maar ze zijn ook verkrijgbaar aan de receptie van Hotel Bergse Bossen.
Voor slechts € 24,50 extra (dus voor €39,50) heb je trouwens een prima combi-deal te pakken: een driegangenmenu in het Grand Café, samengesteld door onze chef (vegetarische variant altijd beschikbaar). Je kan om 18:00 uur aanschuiven voor deze heerlijke gerechten:

Vooraf
Pâté en croûte met vijgencompôte

Hoofdgerecht
Parelhoen met geroosterde paprikasaus, wafel-aardappel en een heerlijke mesclun-salade

Toetje
Tiramisu met hazelnootkruim en “Italian coffee”-shot

 

Online tickets bestellen kan hier: