menu
Laden Evenementen

Stand Up Comedy Night 21 april 2018

21 april- 20:30 - 22:30
| €15.00

Save the date!

 

Zaterdag 21 april is het eieieieindelijk weer zover: Comedy Night Bergse Bossen! Je hebt er even op moeten wachten (3 lange maanden…! ;)), maar dan kríjg je ook wat! Het wordt weer een line-up vol ervaren comedians en nieuw talent, onder leiding van een Amerikaanse Master of Ceremonies. En de afsluiter is ook niet de minste: de enige echte Murth Mossel van de Comedytrain.

Master of ceremonies op 21 april is de goedgebekte Trista Mrema. Deze Amerikaanse grappenmaker heeft het talent om met iedereen een praatje aan te kunnen gaan en dat werkt buitengewoon sfeer verhogend! Trista zorgt met haar energieke uitstraling voor een ontspannen sfeer waarin alles kan gebeuren…

Maar ook de comedians weten van wanten.
Jurg van Ginkel
is een van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn grappen voor The Roast of Gordon op Comedy Central. Een show van deze comedian zit vol cynische humor waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet.

Stefan Hendrikx won 9 maart 2018 de juryprijs van de Comedy Talent Award 2018! De grootste stand-up comedywedstrijd van Nederland. Al jaren gooit hij hoge ogen met zijn improvisatiegezelschap ‘Flunknarf’, waar hij hele shows bij elkaar verzint terwijl het publiek toekijkt. Maar in zijn eentje is hij zo mogelijk nóg grappiger. Ga hem nu zien: over twee jaar kunnen we hem niet meer betalen!

Bram Martens  is een ongepolijste diamant uit de Brabantse klei. Bram is kaal, getrouwd met 2 kinderen en heeft een baan van 9 tot 5. Burgerlijkheid troef dus.  Met tatoeages en grappen probeert Bram zijn ingekakte leven nog wat kleur te geven.  En dat lukt! want een optreden van deze sympathieke Brabo zorgt gegarandeerd voor een lach.

Als afsluiter van de avond komt er hoog bezoek naar de Bergse Bossen want Murth Mossel (zie foto) zal zorgen voor een passend einde van deze comedyshow. Murth is een graag geziene gast in comedyland met een energieke stijl en unieke kijk op de zaken. Dit Comedytrain-lid staat regelmatig in Toomler Amsterdam en is oprichter van Caribbean Combo met niemand minder dan zijn matties Jandino Asporaat, Howard Komproe en Roué Verveer.

Enfin, een avond die je niet wil missen!

Houd tot die tijd onze social media goed in de gaten. Daarop vermelden we de laatste nieuwtjes.

De Comedy Nights bij Bergse Bossen zijn meestal uitverkocht. Dus, zin om deze avond comedy mee te gaan maken? Wacht niet tot het laatst om kaarten te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Reguliere tickets kosten €15,00 (voor studenten €12,50) en aan de deur (mits nog beschikbaar) €17,50 (studentenprijs €15,00).

Dinerdeal

Voor slechts € 24,50 extra heb je een leuke combi-deal te pakken, want onze chef kookt weer een heerlijk huisgemaakt 3-gangendiner: om 18.00 uur schuif je aan in het restaurant. Wel zo makkelijk en lekker!

Tickets bestellen

Tickets zijn te koop aan de receptie van Hotel Bergse Bossen èn online via de boekingsmodule hieronder: