menu
Laden Evenementen

Stand Up Comedy Night 9 december 2017

9 december- 20:30 - 22:30
| €15.00

Comedy Night!

 

Na de vorige Comedy Night hebben we er weer nieuwe stand-up comedy fans bij! Deze editie wordt ongetwijfeld een prachtig begin van de feestmaand. (Ook een leuk Sinterklaascadeautje!) Op zaterdag 9 december ben je welkom in het Grand Café Bergse Bossen waar comedians uit het hele land zullen optreden. Wie er allemaal komen? Kijk maar eens:

Kor Hoebe – Kor komt uit Amsterdam en is behalve stand-up comedian ook storyteller én stadsgids voor toeristen in de hoofdstad! Grote groepen loodst hij uren door de mooie binnenstad. Deze fijne comedian kan dan ook vertellen als de beste.

Jasper van Kuijk – Een ongelooflijke duizendpoot, Jasper van Kuijk. Niet alleen begiftigd cabaretier; ook geeft hij les aan de TU Delft en schrijft hij wekelijks een column voor de Volkskrant, en dat met drie zonen thuis. Ja, Jasper heeft heel veel energie en die brengt hij allemaal mee het podium op.

Jannick Hamberg – De ‘talentspot’ van de avond is voor een veelbelovende nieuwkomer. En deze keer is dat Jannick Hamberg. Hij won pasgeleden nog de Talent Award van het Rotterdam Comedy Festival en is verschrikkelijk veel aan het optreden. Wij vonden hem leuk, en laten hem graag hier spelen voor hij straks in Carre staat. 🙂

Arie Koomen – Need we say more? Arie Koomen stond in Carre. Hij is druk, direct, praat honderduit en tegen de tijd dat hij klaar is lig je onder je stoel van het lachen. Bekend van De Lama’s en het duo Arie & Sylvester, waarmee hij in ieder groot theater stond. We vinden het zo leuk dat hij komt optreden, mis het niet!

De Master of Ceremony: Adam Fields

Iedere Comedy Night is er de MC. De ringleider die de avond aan elkaar praat en dat is niet de minste taak. Deze rol ligt 9 december in de kundige handen van Adam Fields. Hij is een comedian met Britse roots, maar treedt al jaren op in Nederland. Hij is scherp, charmant en brengt de je helemaal in de goede sfeer voor een avond fantastische comedy.

Dus, zin om deze avond comedy mee te gaan maken? Tickets verkopen vaak uit, zeker in de feestmaand, dus twijfel niet te lang. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Reguliere tickets kosten €15,00 (voor studenten €12,50) en aan de deur (mits nog beschikbaar) €17,50 (studentenprijs €15,00).

Dinerdeal

Voor slechts € 24,50 extra heb je een leuke combi-deal te pakken, want onze chef stelt weer een heerlijk huisgemaakt 3-gangendiner samen: om 18.00 uur schuif je aan in het Grand Café. Wel zo makkelijk en lekker!

Het menu:

Vooraf
Paté en croute gecombineerd met vijgencompote

Hoofdgerecht
Parelhoen met rozemarijn portsaus, krokante wafel-aardappeltjes en frisse mesclun-salade.

Dessert
Huisgemaakte tiramisu met hazelnootkruim en…… een Italian coffee-shot!

Om je vingers bij op te eten dus!

 

Tickets

Tickets zijn te koop aan de receptie van Hotel Bergse Bossen èn online via de boekingsmodule hieronder: