menu
Laden Evenementen

SummerBeats 2018: dé 30-up danceparty van de Heuvelrug!

22 september- 21:00 - 23 september- 02:00
| €12,50

Zaterdag 22 september is het weer bijna zover: de leukste 30-up danceparty van de Heuvelrug! Meteorologisch gezien gaan we die nacht, al dansend, de herfst in. Geen mooiere manier om de zomer af te sluiten dan met een spetterende (End-of-)SummerBeats danceparty, toch?!! 😉 Het wordt weer binnen dansen en buiten loungen. En als het een beetje fris is, steken we gewoon de vuurschalen aan. Enfin, je kunt je dus nu al gaan verheugen op een lekker avondje ‘shake-that-body-and-put-your-hands-in-the-air’.

Achter de knoppen DJ Chris Odd 
Na WinterBeats waren wij én het publiek meteen fan van DJ Chris Odd. En gelukkig was de liefde wederzijds! Hij komt daarom ook tijdens SummerBeats zorgen dat je (weer) helemaal losgaat op zijn opzwepende beats! De doorgewinterde Chris Odd draait al jaren op party’s en events, van Amsterdam tot Tunis en van Eindhoven tot Playa des Ingles. Het kan dus niet anders dan dat ook in september in Driebergen het dak er weer af gaat.

Trommel vrienden, vriendinnen, kennissen, buren, zussen en broers op. We maken er weer een geweldige feest van met z’n allen!
Houd onze Facebookpagina, Instagram en onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws. En: … Spread the word!

Honger? 
Dansen maakt hongerig. Een bittergarnituurtje en nootjes zijn zo besteld aan de bar. Maar soms vraagt de maag gewoon om méér. Nou, dat hebben we voor je gefixt deze editie van SummerBeats. Wat dacht je van overheerlijke Vlaamse biologische frieten?
Van 22.00 tot 02.00 uur staat Franklin, van Franklin Food, met zijn mobiele frietkraam op de parkeerplaats van Bergse Bossen. Misschien ken je hem al van de zaterdag- en zondagmiddagen bij het Hertenkamp in Zeist? Franklin’s assortiment bestaat voor meer dan 80% uit biologische producten die op smaak geselecteerd zijn. Verantwoord snacken dus! 😉

Tickets

Kaarten zijn te koop:

  • online via de Yourticketprovider-link hieronder
  • bij de receptie van Hotel Bergse Bossen.
  • bij Gall  & Gall in Driebergen
  • bij De Mol Dranken in Driebergen

De tickets kosten €12,50 per stuk. Let op: uitverkocht = uitverkocht!

 

Koop hier je tickets:

N.B.: Houd er rekening mee dat er bij online ticketverkoop transactiekosten in rekening worden gebracht. Dit is € 0,79 per transactie.
De servicekosten betalen wíj voor je!