menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Conferentiehotel in Amersfoort?

Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen, op slechts 15 minuten van Amersfoort, is de ideale locatie voor uw conferentie en overnachtingen.

Conferentiehotel in Amersfoort, waarom Bergse Bossen?

De centrale ligging bij Amersfoort en de ruime (gratis) parkeermogelijkheid maakt Bergse Bossen tot een ideale locatie voor uw congres. Ons uitstekende horecateam kan u van een hapje en een drankje voorzien, terwijl uw congres volledig wordt gefaciliteerd.

Onze comfortabele hotelkamers zijn allemaal uitgerust met televisie, radio, telefoon, kluisje en badkamer met douche en toilet. Na uw overnachting wacht u een heerlijk ontbijtbuffet in ons restaurant. De geur van verse broodjes, sappen, warme en koude gerechten wachten komt u tegemoet!

Maak gebruik van de centrale, ruimtelijke Lounge of onze vergaderzalen. Al onze vergaderruimtes zijn uitgerust met een beamer, flipover en whiteboard zodat u zorgeloos kunt vergaderen. De zalen zijn flexibel aan te passen op groepen van verschillende grootte en zijn allemaal gelijkvloers.

Uw conferentie bij Bergse Bossen

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bel 0343 528150 voor meer informatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.