menu
Laden Evenementen

Expositie fotograaf Feike Faase

8 juni- 08:00 - 30 november- 17:00
| Gratis

Fotograaf Feike Faase exposeert met een schitterende serie reisfoto’s bij Bergse Bossen. Zijn werkt hangt tot en met oktober 2017 in de gangen, de Lounge en het Grand Café van het hotel.

In 2008 studeerde Faase af aan de Fotoacademie Amsterdam. Hij reisde vervolgens, in opdracht, de hele wereld over als reisfotograaf. Tijdens spectaculaire roadtrips bezocht hij alle continenten en legde hij de prachtige diversiteit aan landschappen, mensen en sferen voor eeuwig vast op de gevoelige plaat.

Feike Faase: “Reisfotografie is voor mij de meest ultieme vorm van reportagefotografie. Daar komt alles samen. Het is de uitdaging me voortdurend aan te passen aan veranderende omstandigheden. Nieuwe dingen uitproberen, in een split second beslissen en vooral veel plezier hebben stimuleren me steeds opnieuw de mooiste foto’s te maken.’

 

Fotograaf Feike Faase

 

Nadat hij in 2012 vader werd, zette Faase het reizen op een lager pitje en is zich gaan toeleggen op reportage- en bedrijfsfotografie, redactionele portretfotografie en het geven van fotografieworkshops. Sinds 2014 heeft hij zijn eigen fotostudio in Amersfoort.

Feike Faase heeft onder andere gewerkt in opdracht van MINI Nederland, Top Gear NL, Volvo, Autovisie, ETOS en Kruidvat.

3BergenART
De expositie was ook opgenomen in het jaarlijks terugkerende evenement 3BergenART, van 9 juni tot 24 juni 2017. In winkels en bedrijven op en rond de Traaij in Driebergen exposeerden tijdens 3BergenART kunstenaars uit de regio. Kunstenaars en bedrijven verbinden zich aan elkaar waarbij elke match een bijzonder en passend kunstwerk moet opleveren dat speciaal voor 3BergenART is gemaakt. Bergse Bossen heeft met de prachtige reisfoto’s van fotograaf Feike Faase een perfecte match gevonden en sloot met zijn expositie aan bij dit mooie kunstevenement.

Wandel gewoon het hotel even binnen, toegang is gratis! Bij de receptie en op de grote leestafel liggen een informatiemap en visitekaartjes van Feike.

De foto’s zijn te koop.