menu

Dank u wel voor de positieve feedback!

Alle gasten die de afgelopen maanden bij Bergse Bossen hebben overnacht zijn gevraagd om hun feedback. Tezamen met een aantal punten waar we scherp op blijven kregen we vooral zeer positieve beoordelingen. Het cijfer dat we gemiddeld krijgen? Een 8.8!

Location, location

Onze gasten is gevraagd ons op verschillende punten te beoordelen. En zij zijn vooral erg te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding. En dat is mooi, want wat ons betreft moet deze altijd in uitstekende verhouding zijn. Deze werd beoordeeld met een 8.6. De service, ook een speerpunt natuurlijk, kreeg maar liefst een 8.9. De loftrompet werd afgestoken over – hoe kan het ook anders – die mooie natuur. Als locatie werd Bergse Bossen met een 9.1 beloond.

Stijgende lijn

Vanaf februari zijn de beoordelingen gevraagd en bijgehouden. In februari kregen we nog een 8.2 gemiddeld, maar vanaf maart zette een stijgende lijn in en in mei was dat cijfer een 9.2. Een greep uit de reviews:

“Wij hebben een prima verblijf gehad, goede kamers, prima ontbijt en diner en attent personeel!”
Mevrouw Boogaards

“De ligging van jullie hotel is werkelijk prachtig.”
T. Kuste

“Erg prettig. Ik vond het personeel erg vriendelijk, open, gezellig, betrokken!”
M. Janssen

Feedback blijft belangrijk, dus communiceer uw ervaring met ons. We blijven scherp op onze service, prijzen en verblijfs-ervaring. En die prachtige natuur, die blijft lekker zoals ze is.