menu

Taartmoment! Bergse bossen 1000ste knooppunt op Fietsnetwerk

Afgelopen week is Bergse Bossen het 1000ste knooppunt geworden van Fietsnetwerk.nl. Fietsers kunnen nu online hun fietstocht compleet maken met een lunch of borrel op ons mooie terras.

Kent u dat? Zin om een mooi stuk te fietsen, maar welke route? En hoe zorg je ervoor dat je een paar momenten inbouwt om ook even wat te eten of drinken? Fietsnetwerk.nl is een website en app waarmee u gemakkelijk een mooie fietsroute kunt samenstellen. De ‘knooppunten’ zijn plekken die je toevoegt aan de tocht, bijvoorbeeld een museumstop of lekkere lunch. En afgelopen week viel er wat te vieren: Grand Café Bergse Bossen werd het 1.000ste knooppunt. Fietsnetwerk.nl ging bij Bergse Bossen langs met taart!

De Utrechtse Heuvelrug is uiteraard een populair gebied voor fietsers en wandelaars. Met een uitgebreid netwerk van fietspaden en horeca kunnen fietsers zich uren vermaken. Regelmatig streken sportievelingen al neer op het terras of in het Grand Café van Bergse Bossen, met behulp van fietsnetwerk.nl wordt het nog makkelijker uw tocht te plannen. Misschien een leuk idee voor Moederdag: een mooie fietstocht met brunch!