menu

Herfstvakantie vier je met comedy

Schoonhoven, Broek in Waterland, Noordwijk… Het zijn maar een paar van de plaatsen waar de comedians vandaan komen die 14 oktober zullen optreden op de Comedy Night in Grand Café Bergse Bossen. Een biertje op het terras, de herfstkleuren van het bos om je heen, genieten van een speciaal Comedynight driegangendiner en dan een avond heerlijk lachen. Goede comedy zie je gewoon in Driebergen.

Bijzondere line-up
Bergse Bossen Comedy Night weet iedere keer weer een gevarieerde groep comedians naar Driebergen te halen. En dat is ook deze keer weer gelukt. Wat dacht u van Tom Montfrooy, de man die zijn doorbraak had in 2015, toen hij na het overlijden van zijn vrouw comedy gebruikte als manier om met het verlies om te gaan. Het leverde hem een finaleplek bij Cameretten op, een belangrijke wedstrijd voor comedians en cabaretiers. Hij zal de Comedy Night presenteren, en hij heeft er al helemaal zin in.
Een andere comedian die zal optreden is de gordroge Dian Liesker. Zij is al jaren een bijzondere verschijning op theaterpodia door het hele land, op de radio én tv. Ze is nu te zien bij ‘De Idioten’, een tv-programma waarin ze met o.a. cabaretier Ruben van der Meer de meest absurde opdrachten uitvoert. Ze heeft gordroge humor en laat al jaren grote en kleine zalen schudden van het lachen. Dit zijn twee van de in totaal vijf comedians die zullen optreden. Alle namen vind je op de website van Bergse Bossen, of laat je verrassen op de avond zelf.

Stand-up comedy van hoog niveau
Het is niet zo gek dat de Comedy Night al jaren een groot succes is. Voor de kwaliteit die op het podium van Grand Café Bergse Bossen te zien is, moet je normaal naar een theater of comedy club in Utrecht of Amsterdam afreizen. Parkeren kan gewoon voor de deur en als je een hapje wilt eten van tevoren reserveer je gewoon de Diner Deal. Dan eet je voor een leuk prijsje een heerlijk driegangendiner met ingrediënten van het seizoen, in het Grand Café. En als het zonnetje zich nog een beetje laat zien in oktober (het kan!) dan zit je heerlijk op het terras, tussen de bomen van de Utrechtse Heuvelrug.

Erbij zijn? Tickets vind je hier.

Comédienne Dian Liesker gefotografeerd door Floortje van der Vlist